SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
6

Το χέρι της γυναίκας μου




Ξύπνησα όταν άκουσα από το ηχείο το μωρό να γελάει την ώρα που η γυναίκα μου του τραγουδούσε με σιγανή φωνή. Χαμογέλασα και άλλαξα πλευρό για να συνεχίσω τον ύπνο μου. Όπως άπλωνα το χέρι μου όμως, έπιασα το χέρι της γυναίκας μου.


Διαβάστε επίσης











6 σχόλια:

Ανώνυμος

πλακα μου κανετε τρια κειμενα χωρις την σηνεχια τισ ιστοριας

Horror Story

Αγαπητέ φίλε, πρόκειται για 5 αναρτήσεις που θα δημοσιευτούν συνολικά και αφορούν σε μικρές, σύντομες αλλά τρομακτικές ιστορίες.

Ανώνυμος

δηλαδη ηταν μονο μια μικρη ιστορια αυτο ειναι ολο εγω νομηζα οτι κατι εγινε[μαλον καπιο προβλημα].Σηγνωμη

Ανώνυμος

εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα

Ανώνυμος

μπορω να αποδειξω πως αυτη η ιστορια ειναι ψαιυτηκη και την εχει βρει απο το ιντερνετ,την εχω διαβασει και εγω αυτη την ιστορια μαζι με αλλες τετιες ιδιες

Horror Story

Αγαπητέ Ανώνυμε αναγνώστη μας, όπως έχουμε πει και σε παλιότερα σχόλιά μας - θα βρείτε ένα ακριβώς παραπάνω σε αυτή την ανάρτηση- το Δεκέμβριο πριν τα Χριστούγεννα δημοσιεύσαμε πέντε σύντομες ιστορίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και είναι τρομακτικές. Όπως δημοσιεύουμε και τρομακτικά βίντεο τα οποία προφανώς δεν είναι αληθινά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το αποδείξετε καθώς το είχαμε αναφέρει τότε και είναι ευρέως γνωστό σε όλους εμάς που γοητευόμαστε από τέτοιες ιστορίες περί τίνος πρόκειται! Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και περιμένουμε και νεότερα σχόλιά σας και γιατί όχι και κάποια ιστορία σας.

Δημοσίευση σχολίου