SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
9

Το σκοτάδι


Προχτές το βράδυ έμεινα στο σπίτι. Αν και η παρέα επέμενε να βγούμε εγώ βαριόμουνα απίστευτα, ενώ συνήθως είμαι εκείνος που επιμένει να βγούμε.

Κάθισα λοιπόν  στο σπίτι και έβαλα να δω μια ταινία. Διάλεξα το Βατικανό - Απόρρητοι Φάκελοι. Έσβησα όλα τα φώτα στο σπίτι και ξεκίνησα. 

Μετά από λίγο άρχισα να ακούω ένα περίεργο θόρυβο. Σαν να χτυπούσε κάποιο ξύλο. Χαμήλωσα τη φωνή από την τηλεόραση. Συνέχισα να ακούω το θόρυβο.

Σηκώθηκα και πήγα προς το μπαλκόνι. Νόμιζα ότι από εκεί ερχόταν ο θόρυβος. Άνοιξα την μπαλκονόπορτα και βγήκα έξω. Φυσούσε πολύ. Κοίταξα δεξιά - αριστερά  αλλά δεν κατάλαβα από που προερχόταν ο θόρυβος.

Μπήκα ξανά μέσα στο σπίτι. Άκουσα πάλι το θόρυβο... Όχι όμως από έξω... Από μέσα... Πολύ κοντά σε μένα.

Τακ τακ τακ

Φοβήθηκα, ίσως επηρεασμένος από την ταινία που έβλεπα. Άναψα τα φώτα. Σταμάτησα και τη ταινία και ξαφνικά....

Ξαφνικά έσβησαν τα φώτα, η τηλεόραση, τα πάντα.... Άρχισα να ψάχνω το κινητό μου για να ενεργοποιήσω το φακό ώστε να πάω να δω τον πίνακα μήπως έπεσε ο γενικός διακόπτης.

Δεν μπορούσα να το βρω. Δε θυμόμουν που το είχα βάλει. Κι ενώ το έψαχνα στα τυφλά άρχισε να χτυπάει δυνατά η εξώπορτά μου!!!

Τακ τακ τακ

Και μετά ξανά δυνατά! Το ίδιο χτύπημα... Δεν ήξερα τι να κάνω... Να ανοίξω την εξώπορτα; Ποιος ήταν; Που είναι το κινητό μου;

Ξανά το ίδιο χτύπημα στην πόρτα... Πλησίασα σιγά σιγά...σχεδόν αθόρυβα... Προσπάθησα να δω από το ματάκι ποιος ήταν αλλά το μόνο που ξεχώριζα ήταν μια μαύρη φιγούρα μέσα στο σκοτάδι.

Άνοιξα την πόρτα. Ναι, αποφάσισα να την ανοίξω χωρίς να το σκεφτώ και πολύ...

Ήταν ο γείτονας. Ήρθε να με ρωτήσει αν έχω ρεύμα. Είχε κοπεί και σε αυτόν αν και η γειτονιά φαινόταν ότι είχε ρεύμα.

Αποδείχτηκε ότι είχε πέσει ο γενικός της πολυκατοικίας. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ  μας είπαν ότι ήμασταν τυχεροί που δεν έπιασε φωτιά. Η βλάβη ήταν σοβαρή αλλά δεν ήξεραν να μας πουν από τι προκλήθηκε.

Όταν κατέβηκα κάτω στο υπόγειο, εκεί που είναι ο κεντρικός πίνακας της ΔΕΗ , είδα πως είχε καεί ο κεντρικός πίνακας της πολυκατοικίας και πως είχε κάψει και όλους τους άλλους πίνακες. Είδα όμως και κάτι που με ανησύχησε πολύ:

Πάνω από τους πίνακες είχε σχηματιστεί από την μαυρίλα ένας ανάποδος σταυρός.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας  Γρήγορη για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:

Το τσιγγανάκι 

Ο δρόμος προς την κόλαση 




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.


9 σχόλια:

Νενα

Κι αν ηταν δαιμονας?η ταινια ειχε κανεναν δεμονα και μηπως ζωντανεψε?

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown

συμφονω με τηννενα...μηπος ηταν κατι απο την ταινια???

Unknown

την νενα*

Ανώνυμος

Εκτός κ αν υπήρχε στην ταινία σατανικό περιεχόμενο τότε ίσως μπορει....

Ανώνυμος

Ρε συνέλθετε λίγο. δαιμονες και μαλακιες. Ένα δεκατετράχρονο σας βάζει μυαλό αίσχος

Unknown

Πες τα χρυσοστομε ! Που βλεπω ολα τα ανεγκεφαλα μαζι και δεν αντεχω ρε φιλε ελεος πια ! (Οχι οτι δεν υπαρχουν καθολου αλλα οχι κι ετσι ελεος που καθε τι που λεει ο καθενας το πιστευουνε)

Unknown

Μαλακες κοφτε το γιατι απο τα πολλα θριλερ και τις βλακιες θα παθει τιποτα ο εγκέφαλος σας (οσος σας εχει απομείνει τουλαχιστον) ....υπαρχουν πνευματα ;.... ναι ..... υπαρχουν δαιμονια ;..... ναι αλλα.....μην ειστε τοσο βλακες κανενας δαιμονας δεν θα ερθει απο το πουθενα να σας τρομοκρατισει , κανενας δαιμονας δεν θα εμφανιστει ετσι στα καλα καθουμενα ετσι ειτε μπροστα σας ειτε απο μια ταινια μην ειστε τοσο ηλιθιοι ....μονο κι μονο να σκευτητε πως δουλεύει το ένστικτο θα καταλαβαιτε τι εννοω ....... διοτι οτιδιποτε (οχι δαιμονας ή πνευμα) ακομα κι ενας απλος ανθρωπος αν σας απειλουσε ή έστω σας εβριζε θα ειχατε πισει ήδη τον εαυτο σας οτι "ξερεις αυτο ειναι κακο" και ενστικτοδος για να σωθητε απο την δυσκολη αυτη κατασταση ή θα ειχατε φυγει ή για να απαντησετε και να προστατευσεται το εγω σας θα βριζαται και εσεις .... θα πηγενατε με το μερος αυτου που σας απειλει ή ετσω σας βριζει ....μα και φυσικα οχι θα εισασταν εναντιον του ο καθενας με τον δικο του τροπο ....... αρα σκευτιτε αυτο τοσο απλο πραγμα πριν μιλησεται και σκευτητε με αυτη την απλουστατη μικρη δοση ψυχολογίας ...... θα ηταν λογικο ενας δαιμονας να ερθει ξαφνικα και απο το πουθενα να σας επιτεθει ; .................... και φυσικα οχι και ξερετε γιατι ; (ξαναδιαβαστε παράδειγμα που εδωσα λιγο πιο πανω) ... και μπείτε τωρα στην θεση του δαιμονα (οσο παραξενο κι αν σας φαινετε) διοτι οπως ξερουμε απο την ιστορια του ο διαολος ηθελε απο παντα ολο ενα και περισσότερους πιστους για να κατακτήσει τον κοσμο .... εσεις λοιπον αν θελατε να πισετε καποιον (οποιονδήποτε) να ερθει με το μερος σας ετσι θα του φερωσασταν ; Θα τον απειλουσατε ; Θα τον τρομαζαται ; Και πιστευεται οτι αν του το κανατε αυτο θα ερχοταν με το μερος σας ; .....Οχι κι ο αλλος θα πηγενε εναντιον σας με τους παπαδες κ.τ.λ. , κ.τ.λ. ...αρα με αυτην την απλουστατη λογικη βαση των πραγμάτων πιστευεται πραγματικα οτι ο δαιμονας ειναι τοσο ηλιθιος για να σας τρομαξει αντι να σας βαλει σε πειρασμό για να πατε με το μερος του ή να εμφανηστει με μια τρομακτικη απεχθες εμφάνιση αντι για μια πανέμορφη εμφανιση για να σας παγιδευσει ; Οι δαιμονες δεν ειναι τοσο χαζοι οσο νομιζετε για να σας αφυσουν να πατε εναντιον τους ετσι απλα θα δουλεψουν καλα με τα συναίσθηματα , τις επιθυμίες και τα ενστικτα σας πρωτα για να σας παρει με το μερος του ...τα δαιμονια δεν ειναι βλαμενα να καθησουν να σας τρομαξουν για να πατε ενάντιον τους εχουν σχεδιο αν θελουν να σου κανουν κατι για δαιμονια καλυτερα ψαξτε τι επιρροη μπορει να ασκητε καθυμερινα ο κοσμος απο το Hollywood απο τους stars παρα απο τα υπερφυσικα (που μπορουν να συμβαινουν καθυμερινα και μην το περνεται χαμπαρι) διοτι και υπιρροη απο τις στατιστηκες που εχουν κανει διαφοροι ψυχολογοι και κοινωνιολογοι αμα δειτε πως εχει αλλαξει ολη η κοινωνια και τα παιδια και ποσο γρηγορα θα καταλαβεται οτι δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογίας αλλα και πολλα ακομα...

Unknown

*Συγνωμη για τα ορθογραφικά λαθος του πληκτρολόγιου και των νευρων μου*(για να ειμαι και ειλικρινης)

Δημοσίευση σχολίου