SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
10

Βήματα από ... αλλού


Η δική μου ιστορία που θέλω να σας πω δε ξέρω αν φανεί σε κάποιους τρομακτική αλλά σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι περίεργη.

Όταν ήμουν μικρός (πήγαινα στο δημοτικό - γυμνάσιο) κάθε φορά που ξάπλωνα το βράδυ στο κρεβάτι, άκουγα τον ήχο βημάτων.  Μεγάλων βημάτων από κάτι μεγάλο. Δε ξέρω από τι ή ποιον. Τα άκουγα πρώτα από μακρυά και σιγά σιγά πλησίαζαν!

Δε μπορούσα να προσδιορίσω από που ερχόταν. Σαν να πλησίαζαν το σπίτι μας. Το δωμάτιό μου!

Κανονικά δεν έπρεπε να ακούω αυτούς τους ήχους. Παρόλο την ηλικία μου ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό! Γι' αυτό και δεν είπα ποτέ τίποτα στους γονείς μου. Φοβόμουν από τη μία τα βήματα που άκουγα και από την άλλη φοβόμουν ότι αν το έλεγα στους γονείς μου θα με περνούσαν για τρελό!

Κάθε βράδυ είχα τον ίδιο τρόμο! Ότι θα ακούσω τα βήματα, ότι ανήκαν σε κάποια οντότητα περίεργη, παράξενη και ότι κάποιο βράδυ θα έφτανε στο δωμάτιό μου και θα γινόμουν έρμαιο στις βλέψεις του!

Όταν μετακομίσαμε εξαφανίστηκαν και οι ήχοι από τα βήματα. Τη γλίτωσα τελικά και δε τα κατάφερε να φτάσει σε μένα ποτέ! Ίσως το εμπόδισαν οι προσευχές που έλεγα κάθε βράδυ!

Ξέρεις κανένας τι μπορεί να ήταν αυτό; Ήταν της φαντασίας μου; Ή κάτι άλλο;


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο μας Δημήτρη για την ιστορία του.



Διαβάστε επίσης:







10 σχόλια:

Ανώνυμος

λιπον αν ειχατε γειτονες μαλον θα ηταν καπιο ατηχιμα και χρειαστεικε πολυ δουλεια εαν οχι η ατμοσφαιρα του σπιτου σας θα ηταν

Δημήτρης

Όχι, μόνο ένας παππούς έμενε από κάτω μας. Και εμείς στο δεύτερο όροφο διώροφης πολυκατοικίας. Αλλά ο ήχος ήταν δυνατός, σαν ένα τεράστιο πόδι να πατούσε στο έδαφος και να άφηνε από το βάρος αυτό το θόρυβο.

Ανώνυμος

εγω το πιστεψα

Δημήτρης

Είναι 100% αλήθεια αυτό που σας γράφω. Χωρίς υπερβολές και σάλτσες. Τώρα αν εξηγείται επιστημονικά δε ξέρω

Ανώνυμος

ναι φιλε εγω στο ξαναειπα οτι σε πιστευω!!!! πολυ καλη

ilios

Παλι καλα φυγατε κ σταμάτησαν.. ποιος ξερει ποιος περπατουσε διπλα σου..??

Ισοβίτης

Καποτε στο δωματιο μου ακουγα περιεργους θορυβους.απ ολα που ακουγα ενα βραδυ ακουσα σαν καποιος να περπατει μεσα στο δωματιο μου κ με κατευθυνση προς εμενα.γυρισα να κοιταξω,κανεις.ειπα οτι προσευχη ηξερα μεχρι να κοιμηθω.μετα απο λιγες μερες η μητερα μου λιβανισε το σπιτι.απο τοτε δεν ξανακουσα τιποτα.

Unknown

Εγώ σε πιστεύω!Μου έχει τύχει ίδιο περιστατικό αλλά όταν γύρισα είδα μια σκιά!!!

GreekBlogger2016

Είσαι θεός που το άντεξες αυτό τόσο καιρό, εγώ θα είχα βγάλει φτερά !

Δημήτρης

κάθε φορά που άκουγα τα βήματα προσευχόμουν από μέσα μου. Δεν είδα ποτέ ούτε κάποια παρουσία ούτε κάποια σκιά. Ευτυχώς δεν το έχω ακούσει από τότε ξανά

Δημοσίευση σχολίου