SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
5

Επικίνδυνα παιχνίδια...


 

Γεια σας... θα ήθελα να σας διηγηθώ και εγώ μια ιστορία που μου συνέβη τώρα πρόσφατα.

Είχα πάει στο σπίτι της κολλητής μου Ν. για να κοιμηθώ εκεί, μιας και οι γονείς της δούλευαν όλη τη νύχτα και θα γύριζαν το πρωί.

Κατά τις 11:30 το βράδυ, ήρθε στην Ν. η φαεινή ιδέα να κάνουμε το Charlie Charlie Challenge και φυσικά εγώ δέχτηκα. Για περισσότερη φάση, κλείσαμε όλα τα φώτα, τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού και ανάψαμε τρία κεράκια. Έπειτα ζωγραφίσαμε σε ένα χαρτί έναν σταυρό και γράψαμε διαγώνια "Yes" και "Νο" (το γνωστό Charlie Charlie Challenge) και είπαμε τις λέξεις "Charlie Charlie are you here?"

Δεν έγινε τίποτα, το επαναλάβαμε για καμία 15ριά φορές και σκεφτήκαμε ότι "τελικά δεν ισχύει". Είπαμε τις λέξεις όμως για μία τελευταία φορά και τότε ήταν που φύσηξε κάτι σαν αέρας που έσβησε τα κεράκια παρασύροντας τα μολύβια στο "Yes"...

Μπορώ να πω πως τρομοκρατηθήκαμε λίγο. Αμέσως μετά ακούσαμε την πόρτα να χτυπάει 3 φορές... Εγώ νομίζοντας ότι γύρισε η μητέρα της Ν. από τη δουλειά, την φώναξα αλλά δεν απάντησε κανείς.

Ύστερα κατευθύνθηκα προς την πόρτα και άκουσα ένα λαχάνιασμα. Η φίλη μου Ν. καθόταν ακίνητη χωρίς να βγάλει λέξη... Άνοιξα τότε την πόρτα και με φύσηξε ένας δυνατός αέρας που με έριξε στο πάτωμα! 

Η Ν. άνοιξε αμέσως τα φώτα και ο αέρας σταμάτησε... Στη συνέχεια πήρε το χαρτί και τα μολύβια, τα έσπασε στα δύο και τα έκαψε... Ύστερα από ένα μισάωρο ήρθε η μητέρα της στο σπίτι, της είπαμε την ιστορία μας αλλά δεν μας πίστεψε...

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη της σελίδας μας για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης: 





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος

den xsero ti na po

Σταυρουλα

θ ηταν ποιο ωραιο κ ποιο ενδιαφερων γ εσας ν πεξεται ouiji board(πινακα πνευματων)

Ανώνυμος

Το έχω παίξει και δεν είναι πλάκα! Αυτό και το ouiji board είναι ίσως τα πιο επικίνδυνα challenges... Καλεις πράγματα μέσα από τέτοια! Μην ξανά ασχολειθητε με τέτοια... Ξέρω τι σας λέω...

Ανώνυμος

Το εχω παιξει και εγω

GreekBlogger2016

Ρε μην προκαλείται την τύχη σας!

Δημοσίευση σχολίου