SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
9

Το δαιμόνιο που με βασάνιζε



Καταρχήν, θα ήθελα να πω ότι η ιστοσελίδα σας είναι καταπληκτική και επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. Είμαι λάτρης των horror movies, λάτρης του μεταφυσικού και του ανεξήγητου.

Όταν ήμουνα μικρός, στο δωμάτιο που έμενα εμφανιζόταν πάντα το βράδυ κάποιος από πάνω μου με το όνομα Λαλό. Δεν θυμάμαι πως έμοιαζε, διότι από τον καιρό που έμαθα να προσεύχομαι έπαψε να με ενοχλεί αυτό το απαίσιο πλάσμα και επίσης λόγω του ότι είμαι τυφλός δεν θυμάμαι τόσο εύκολα τα όνειρα που είχα παλιά.

Ήταν όμως, ο φόβος κι ο τρόμος για εμένα που αναγκαζόμουν να κοιμόμουνα αλλού για να μην φοβάμαι. Η αύρα του θυμάμαι ήταν πολύ σκοτεινή, γεμάτο μίσος και κακία.

Με τα χρόνια όμως, με την βοήθεια πάντα του θεού κατάφερα και τον έδιωξα από τα όνειρα μου που με βασάνιζε τα παιδικά μου χρόνια. Όταν προσεύχεσαι δεν έχεις τίποτε να φοβάσαι.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Κυριάκο για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος

τυφλος τυφλος αλλα μια χαρα γραφεις

Unknown

οντως αφου εισαι τυφλος πως γραφεις

Άπιστος

Χαχαχαχαχα! Ότι να ναι! Τυφλός που γράφει!!! Πολύ αληθινή ιστορία! Μπράβο!

Ανώνυμος

εμ δεν έχει σχέση το ότι είσαι τυφλός με τα όνειρα απλά οι τυφλοί αντιλαμβάνονται αλλίβς τα ''χρώματα'' και γράφεις πάντως

Unknown

Δεν ξέρετε την γραφή μπραιγ;αλλα οταν νοιάζεσαι να κράξεις μόνο,δν βλεπεις

Unknown

Φιλε δεν διαφωνω με τον κωδικα πραιγ οσο καιρο κι αν παρει σε καποιον να τον μαθει διαφωνω ομως με το οτι ενας τυφλος μπορει να λατρευει τις ταινιες τρομου χωρις να εχει καποιον πανω απο το κεφάλι του να του εξιγει την καθε σκηνη και στην συνεχεια να λεει πως "δεν θυμαται πως εμιαζε αυτο το πλασμα διοτι ηταν μικρος" για να εχει κατι τετειο να θυματε συμενει πως κατι ειδε αρα τυφλος δεν ειναι εκτος κι αν τυφλοθηκε μετα απο ατυχιμα αλλα και παλι πως βλεπει ταινιες τρομου χωρις να εχει καποιον πανω απο το κεφάλι του να του λεει τα παντα και να κουραζεται χαλοντας ετσι και την τρομακτικη ατμοσφαιρα της ταινιας ; ... Βλεπεις που τωρα κατι δεν κολλαει στην ιστορια ; Για αυτο παραξενευτικα κι εγω .

Unknown

*Μπραιγ*

ARIS

μπορει να γραψαν αλλοι γι αυτον

Ανώνυμος

ρε παιδια, οκ δε λεω να τον πιστεψετε αλλα πολλοι τυφλοι ή ατομα που δεν κινουν τα χερια τους μπορουν να γραφουν στν υπολογιστη, δεκαετιες τωρα! εχει προχωρησει η τεχνολογια.

Δημοσίευση σχολίου