SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
3

Παίζοντας με τα πνεύματα



Πρόκειται για άλλη μία πραγματική ιστορία.  Μια παρέα αποφασίζει να παίξει ouija board (πίνακα πνευμάτων).  Χωρίς να έχουν ιδέα για τις συνέπειες που έχει αυτό το "παιχνίδι" κανονίζουν να πάνε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, όπου ήταν ο κατάλληλος χώρος για αυτό που επρόκειτο να κάνουν. 

Δημιούργησαν ένα κύκλο ο ένας δίπλα στον άλλο και με τα δάχτυλα στο πιόνι έπεσαν οι πρώτες ερωτήσεις.  Όλα πήγαιναν καλά ώσπου ο Κ. έσπασε τον κύκλο λέγοντας πώς δεν αισθάνεται καλά, πώς φοβάται πολύ από όλο αυτό που γίνεται. Προσπαθούσαν να τον καθησυχάσουν μέχρι που έγινε το απίστευτο. 

Ένας δυνατός αέρας στα καλά καθούμενα τους πάγωσε το αίμα.  Έπρεπε να συνεχίσουν το "παιχνίδι" για να στείλουν αυτό πού ήρθε πίσω.  Όμως ο Κ. επέμενε πως θέλει να φύγει.  Άρχισε να ισχυρίζεται πως ακούει μια φωνή, πώς του λέει πολλά και πως φωνάζει το όνομα του. Δάκρυα έτρεχαν απ' τα μάτια του και επέμενε να φύγουν. 

Φρίκαραν όλοι βλέποντας τον να κλαίει και να λέει πως ακούει μια φωνή την οποία αυτοί δεν μπορούν να ακούσουν. Έτσι παράτησαν τον πίνακα εκεί χωρίς να "αποχαιρετήσουν" αυτό που είχαν φέρει. 

Μετά από μια εβδομάδα ο Κ. βασανιζόταν από εφιάλτες.  Εκμυστηρεύτηκε σε κάποιους φίλους του ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τη φωνή που του μιλούσε και που φώναζε το όνομα του. Όλοι θέλανε να ξεχάσουν αυτή τη μέρα λόγο της τρομάρας που πήραν.  Το λάθος όμως είχε είδη γίνει που ασχολήθηκαν με το πίνακα.

Μετά από λίγο χρονικό διάστημα ο Κ. έχασε τη ζωή του σε τροχαίο κάτω από μυστήριες συνθήκες. Οι φίλοι του μέχρι σήμερα συνδέουν το γεγονός με το επικίνδυνο "παιχνίδι".

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία της!

Διαβάστε Επίσης: