SlideShow

  • alt
11

Βοήθεια.... ο Διάβολος;


Την περασμένη εβδομάδα η παρέα μου και εγώ μαζευτήκαμε στο σπίτι της Λίτσας και εκεί που πίναμε και τρώγαμε σκεφτήκαμε να κάνουμε το πείραμα με το καθρέφτη και τα κεριά τα μεσάνυχτα. Όταν ήμασταν πιτσιρίκια λέγαμε σχετικές ιστορίες και φοβόμασταν.  Πιστεύαμε ότι αν ανάβαμε τρία κεριά τα μεσάνυχτα μπροστά σε ένα καθρέφτη θα εμφανιζόταν μέσα σε αυτόν ο διάβολος.... Ποτέ δεν τολμήσαμε να το κάνουμε όμως. Τώρα στα 35 μας είχε φτάσει η στιγμή.

Η Κατερίνα και η Λίτσα δεν πιστεύανε σε αυτά πλέον, εγώ είχα τις αμφιβολίες μου ενώ ο Νίκος και ο Κώστας διαφωνούσαν έντονα. Η Λίτσα έπιασε τρία κεριά και μας φώναξε όλους στο μεγάλο καθρέφτη που είχε στο διάδρομο που οδηγούσε στο σαλόνι. Μαζευτήκαμε γύρω από τον καθρέφτη και ανάψαμε τα κεράκια. Ήταν δώδεκα παρά 5. Είχαμε ακόμη πέντε λεπτά μπροστά μας.

"Και τώρα τι;. Θα περιμένουμε να πάει 12 και αυτό ήταν όλο; Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο;" ρώτησε η Κατερίνα.

"Δε θυμάμαι καλά την ιστορία. Έχουν περάσει τόσα χρόνια." απάντησα εγώ.

"Τι χαζομάρες φοβόμασταν όταν ήμασταν μικρά!'' είπε κοροϊδευτικά η Λίτσα.

"Παιδιά πρέπει να σας πω κάτι" συμπλήρωσε ο Κώστας... Και τότε μας είπε την παρακάτω ιστορία:

Όταν ήταν στο πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη, με την παρέα που είχε εκεί, έκανε το ίδιο πείραμα. Πήραν μερικά κεράκια και προσπάθησαν να καλέσουν τον διάβολο μπροστά από ένα καθρέφτη. Ο φίλος του ο Δημήτρης επέμενε να το κάνουνε. Πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να επικοινωνούμε με πεθαμένους. Ήθελε να επικοινωνήσει με ένα φίλο του που είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό σε τροχαίο, τον Γιώργο.

Όταν πήγε δώδεκα ακριβώς, ο φίλος του ο Δημήτρης άρχισε να φωνάζει: "Το είδατε αυτό; το είδατε; Υπάρχει μια σκιά μέσα στο καθρέφτη!!!" Ο Κώστας και οι υπόλοιποι δεν έβλεπαν κάτι, όταν ξαφνικά τα κεράκια έσβησαν!!!! Όλοι η παρέα παραξενεύτηκε πόσο μάλλον όταν ο Δημήτρης ρώτησε αν η σκιά του καθρέφτη μπορεί να βγει από εκεί μέσα και να έρθει στο δικό μας κόσμο. Μετά από αυτό η ψυχική υγεία του Δημήτρη κλονίστηκε. Φοβόταν να μείνει στο σπίτι του μόνος. Φοβόταν ότι κάτι τον κυνηγούσε στη Θεσσαλονίκη.  Οι γονείς του, μετά από συμβουλές ψυχιάτρων, αναγκάστηκαν να τον στείλουν στη Γαλλία για να αλλάξει παραστάσεις και να σπουδάσει εκεί. Μόνο που εκεί χειροτέρεψε η κατάστασή του και κατέληξε σε τρελάδικο.

Έτσι μας πρότεινε ο Κώστας, πως ακόμη και αν δεν πιστεύουμε σε αυτά, να το σταματήσουμε γιατί ίσως κάποιος από εμάς επηρεαστεί ψυχολογικά.

Η Λίτσα έσβησε αμέσως τα κεράκια. "Καλύτερα να μην το κάνουμε" είπε.

Τότε ο Νίκος είδε κάτι μέσα στο καθρέφτη. "Το είδατε αυτό;" ρώτησε έντρομος.

"Τι ώρα είναι;" ρώτησα εγώ.

Ήταν 12 και 5 όταν η Λίτσα έσβησε τα κεράκια... Κοιταχτήκαμε μεταξύ μας αμήχανα. Μήπως ελευθερώσαμε άθελά μας κάτι κακό; Μήπως θα συμβεί και σε εμάς κάτι κακό; 

Ευτυχώς από τότε δεν έχει συμβεί τίποτα παράξενο σε κανένα μας. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας είδαμε μια θολή μορφή μέσα στο καθρέφτη όταν η Λίτσα έσβησε τα κεράκια. Μπορεί κάποιος που ξέρει από αυτά να μας βοηθήσει; Κινδυνεύουμε ή είναι όλα στη φαντασία μας;


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Πόπη για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο φίλοι

Η σκιά
Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

11 σχόλια:

Βάσω

Θυμήθηκα την ιστορία του παιδιού που ήταν στην Γαλλία με τίτλο "οι δυο φίλοι" προφανώς αυτός θα είναι ο Δημήτρης που αναφέρει ότι είδε τον φίλο του τον Γιώργο. Δν ξέρω αν ακούγομαι αφελής, αλλα τον πιστεύω!

Άντζελα

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Καλά λες Βάσω!!!! Κι εγώ είδα ότι έγραψαν στην σελίδα τους στο facebook ότι αυτή η ιστορία συνδέεται με άλλες αλλά δε το είχα καταλάβει!!! Έχεις δίκιο!!!!

Στέλιος

Έχω πάθει σοκ! Αυτά δε γίνονται!!!! Σίγουρα συνδέονται αυτές οι δύο ιστορίες!!! Απίστευτο! Δεν μπορεί να κάνουμε τόσο λάθος!

stavroyla_styles

καθρευτης κ πινακας ouija πανε μαζι γ τ καλεσμα πνευματων

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
stavroyla_styles

υπαρχουν μονο δυο μικρες διαφορες 1)στον καθρεπτη καλεις τον διαβολο ενω στον πινακα ouija(πινακας πνευματων) καλεις οποιοδηποτε πνευμα 2)στον καθρεπτη βλεπεις τον διαβολο και του μιλας ενω στον πινακα του μιλας μονο δεν το βλεπεις το πνευμα (χχααχχαχα)

Ανώνυμος

Εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι αληθινά και καλύτερα να μην το δοκιμάσετε για το καλό σας

GreekBlogger2016

Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου για όλα αυτά αλλά δεν προκαλώ και την τύχη μου.

Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν δαίμονες αλλά αν θέλετε και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μην προκαλείτε την τύχη σας

Our Horror Story

Μετά από επικοινωνία που είχαμε, η Πόπη μας διαβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης της ιστορίας της είναι ο Δημήτρης που έμενε στη Γαλλία και είδε τον νεκρό φίλο του Γιώργο. Την ίδια ιστορία επιβεβαιώνουν και τα υπόλοιπα άτομα της ιστορίας

Jimmy

Πω ρε φίλε! Τι λες τώρα. Έπαθα την πλάκα μου λέμε! Τι λες τώρα; Οι δύο ιστορίες συνδαίονται τέλεια! Προσοχή!

Δημοσίευση σχολίου