SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
8

Μόρα και 666



Καλησπέρα σας πρώτα θέλω να σας πω συγχαρητήρια ​για την ιστοσελίδα σας.

​Και να σας πω την δικιά μου ιστορία. Τώρα τελευταία ψάχνω στο ίντερνετ για διάφορους θρύλους ή μύθους. Έτσι λοιπών μια μέρα έτυχε να πέσω στον μύθο της Μεσοποτάμιας για την Λίλιθ (μαύρη μόρα).

Το ίδιο βράδυ κατά της 2 άνοιξα τα μάτια και δεν μπορούσα να κουνηθώ, έβλεπα το ταβάνι καλυμμένο με ένα  μαύρο σύννεφο και ένιωθα ένα πόνο στο στήθος μου. Ξαφνικά άκουσα τον μικρο μου​ αδερφό να κλαίει στον ύπνο του  και να φωνάζει την μαμά μου. Μετά από λίγη ώρα μπήκε μέσα στο δωμάτιο η μαμά μου . Μόλις άνοιξε την πόρτα τα πάντα σταμάτησαν και για μια στιγμή πίστευα ότι όλα τελείωσαν αλλά είχα ακόμα μια αμφιβολία.

Το επόμενο απόγευμα πήγαν οι γονείς μου μαζί με τον αδερφό μου σε ένα παιδότοπο και εγώ έμεινα μόνη μου στο σπίτι και ήμουν στο laptop. Μέχρι που ξαφνικά η οθόνη του  laptop έσβησε. Το φόρτισα αλλά τίποτα. Του έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα. Εκείνη την στιγμή πάλι ένα μαύρο σύννεφο κάλυψε το δωμάτιο.

Τότε το πήρα απόφαση και κατάλαβα ότι κάτι πρέπει να κάνω για αυτή την κατάσταση και έτσι άρχισα να λέω το πάτερ ημών (τι άλλο να έκανα;). Έτσι πάλι όλα σταμάτησαν ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Λοιπόν κάτι που θεωρώ σημαντικό: άμα θέλετε βάλτε το Δεν ξέρω άμα σας ενδιαφέρει εσάς, πάντως πρέπει να σας πω ότι ο αριθμός του Διαβόλου δεν είναι το 666 και σας το λέω αυτό γιατί όλοι αυτό νομίζουν. Εάν ρωτάτε ποιος είναι, λοιπόν τελικά μετά από μια ανασκαφή που έγινε το 2005 (δεν θυμάμαι που) αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός του Διαβόλου είναι το 616. Λογικά δεν θα το ξέρατε (μην παρεξηγηθείτε), αλλά αυτό είναι γιατί θέλουν να σας φοβίζουν με τον συγκεκριμένο αριθμό (προσωπική γνώμη). 

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τη φίλη μας Σταυρούλα για την ιστορία που μας έστειλε.  

Διαβάστε επίσης:

Μαύρη σκιά πάνω από το κρεβάτι μου 2

Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

8 σχόλια:

Unknown

για το τελευταιο συμαντικο θεμα που σας ειπα ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΣΚΕΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑς ΕΙΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕς ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΝ Ο ΑΡΙΘΜΟς ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666 ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑς ΖΥΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΔΩΣΑ

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος

ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ

Ανώνυμος

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος

προς τον ανωνυμο που βριζει την κοπελα. γιατι την βριζεις? επειδη εκανε 1 λαθος? καλα σου λεει ο αλλος σεβασου τον αλλον.

Our Horror Story

Μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται από τους διαχειριστές της σελίδας. Παρακαλούμε να σχολιάζετε αρνητικά τις ιστορίες χωρίς βωμολοχίες. Ευχαριστούμε

Δημοσίευση σχολίου