SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
8

Κλειδωμένος στο μπάνιο...



Η ιστορία που θα σας πω είναι 100% αληθινή. Δεν την φαντάστηκα. Δεν την ονειρεύτηκα... Το ξέρω ότι έχει συμβεί και σε άλλους...Το ξέρω ότι θα συμβεί και σε άλλους... Πρόσεξε... Ίσως είσαι ο επόμενος.

Ήταν Παρασκευή βράδυ. Μόλις είχα γυρίσει στο σπίτι και ετοιμάστηκα να κάνω ένα μπάνιο. Μόλις μπήκα στην τουαλέτα άκουσα ένα εκκωφαντικό χτύπημα στην εξώπορτα του σπιτιού μου. Κάποιος χτυπούσε από έξω. Τρελάθηκα από το φόβο...

Πριν προλάβω να βγω από το μπάνιο να δω τι γίνεται, ακούστηκε και δεύτερο χτύπημα. Πιο δυνατό. Άκουσα τη πόρτα να σπάει... Άκουσα βήματα και ένα θόρυβο σαν κάποιοι να ψιθυρίζουν. 

Έκλεισα απότομα τη πόρτα του μπάνιου και κλειδώθηκα μέσα. Από το παραθυράκι που έχει η πόρτα του μπάνιου διέκρινα τρεις ανθρώπινες φιγούρες. Το παραθυράκι του μπάνιου δυστυχώς έχει επεξεργασμένο, μη διαφανές τζάμι σε χρώμα καφέ και δε μπορούσα να διακρίνω σχεδόν καμία λεπτομέρεια από τα άτομα που μπήκαν μέσα στο σπίτι μου.

Άκουσα τα βήματα να πλησιάζουν προς το μέρος μου. Άκουσα και πάλι τα ψιθυρίσματα. Δε μπορούσα να καταλάβω τι έλεγαν.  Τράβηξα με δύναμη το πλυντήριο και το έβαλα μπροστά από τη πόρτα ώστε να μην μπορέσουν να την ανοίξουν και να μπουν μέσα στο μπάνιο.

Κάθισα δίπλα στο πλυντήριο κατατρομαγμένος. Το κινητό το είχα αφήσει στο σαλόνι. Πως θα μπορούσα να καλέσω βοήθεια;

Μου έσβησαν το φως του μπάνιου. Δε μπορούσα να δω τίποτα. Μέσα στο σκοτάδι το μόνο που άκουγα ήταν η απόλυτη ησυχία. Όυτε βήματα, ούτε ψίθυροι δεν ακουγόταν.

Ξαφνικά άκουσα ένα χτύπημα στη πόρτα του μπάνιου. Αμέσως μετά και δεύτερο. Φοβήθηκα ότι είχε φτάσει η στιγμή να σπάσουν και τη πόρτα του μπάνιου όπως έκαναν και με την εξώπορτα.

Τότε χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Ξαναχτύπησε μετά από δευτερόλεπτα. Δε κουνιόμουν. Δεν αντιδρούσα καθόλου. 

Και τότε άκουσα το κολλητό μου τον Γιώργο να με φωνάζει "Ρε Χρήστο, άνοιξε, κάνει ψοφόκρυο έξω".

Δε μπορούσα να καταλάβω. Πριν λίγο κάποιοι έσπασαν την πόρτα και τώρα ο Γιώργος μου χτυπούσε το κουδούνι για να τον ανοίξω;

Έβαλα δειλά το πλυντήριο στη θέση του. Κοίταξα από το τζάμι της πόρτας του μπάνιου μήπως μπορέσω να διακρίνω τίποτα. Δε φαινόταν να υπάρχει κάποιος. Σκεφτόμουν να ξεκλειδώσω την πόρτα του μπάνιου. Μήπως όμως ήταν παγίδα;

Τελικά ξεκλείδωσα και σιγά σιγά βγήκα από το μπάνιο. Όταν έφτασα στην εξώπορτα αντίκρισα κάτι εξαιρετικά περίεργο.  Η εξώπορτα ήταν στην θέση της, Κλειδωμένη. Κανείς δεν ήταν στο σπίτι μου.

Άνοιξα και είπα στον φίλο μου τον Γιώργο όλα όσα έγιναν. Δεν μπορούσε να πιστέψει τίποτα από όσα του έλεγα. Είμαι όμως σίγουρος. Μπήκαν και σε μένα, όπως παραβιάζουν κι άλλα σπίτια.  Ήταν έτοιμοι να παραβιάσουν την ζωή μου και με γλίτωσε ο φίλος μου που έτυχε να περάσει από μένα. 




Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας τον Χρήστο για την ιστορία που μας έστειλε.

                        Samsung Galaxy S20 Ultra - S20+

Διαβάστε επίσης:



Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.



8 σχόλια:

Ανώνυμος

Ο Χρήστος σε παραβιασε???

Κατερίνα

Γιατί θα συμβεί και σε άλλους; πως είσαι τόσο σίγουρος; Τι εννοείς;

Ανώνυμος

Πως θα συμβεί και σε άλλους; Τι εννοείς με αυτό που λες;

Χρήστος

Γιατί έχουν έρθει! Όλες οι σφραγίδες μπήκαν στη θέση τους! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

βάλια

έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο,σε πιστεύω φίλε μου ο Θεός μαζί σου!φόρα κανα σταυρό!

Φίλιππος

Τι έχεις ξανακούσει δηλαδή Βάλια; Τι είναι αυτό που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως κάποιος πρέπει να μας πει;

Ανώνυμος

ΡΕ παιδια πωσ γινεται την μια στιγμη ακοου ανθρωπουσ μεσα στο σπιτι του και απο την αλλη να ακουει τον φιλο του και οταν βγαινει να μην ειναι κανενασ ερωτιματικο το γραφω γιατι δεν το βρισκω στον υπολογιστη

Χρήστος

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως έγινε. Λες και έζησα για λίγα λεπτά σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ή μήπως οντότητες από κάποιον παράλληλο σύμπαν εμφανίστηκαν στο σπίτι μου; Δε ξέρω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε βλέπω πια τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο...

Δημοσίευση σχολίου