SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Το ατύχημα



Καλησπέρα.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι 100% αληθινή. 

Κατάγομαι από την Ηλεία. Οι γονείς μου δυσκολεύονταν πολύ να κάνουν παιδιά, καθώς όταν η μητέρα μου έμενε έγκυος έχανε τα παιδιά ή γεννιόντουσαν και πέθαιναν μετά από μερικές μέρες στο μαιευτήριο. 

Μετά από 3 αποβολές έμεινε ξανά έγκυος και αποφάσισε αυτό το παιδί να το τάξει στον Άγιο Χαράλαμπο. Το παιδί έζησε και ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Όταν ήρθε ο καιρός να το βαφτίσουν μια γυναίκα με την οποία δεν είχαν πολλές σχέσεις, τους έδωσε ένα μαντήλι (όπως είναι το έθιμο) και ζήτησε να βαφτίσει αυτή το παιδί. Έτσι κι έγινε. 

Ωστόσο, καθώς τα χρόνια περνούσαν, η νονά του παιδιού έφυγε από την πόλη και κόπηκαν οι σχέσεις με την οικογένεια. 

Όταν το αγόρι μεγάλωσε και έφτασε τα 20 άρχισε να εκδηλώνει μεγάλη αγάπη για τις μηχανές, όπως όλα τα αγόρια της ηλικίας του. 

Ένα βράδυ λοιπόν που είχε βγει με τους φίλους του, η νονά του, μετά από τόσα χρόνια που είχε να μιλήσει με την οικογένεια του αγοριού, τηλεφώνησε στο σπίτι τα ξημερώματα. 

Το τηλέφωνο το σήκωσε η μητέρα του αγοριού και έντρομη άκουσε τη νονά να της λέει πως είδε στον ύπνο της τον Άγιο Χαράλαμπο να της λέει ότι ο βαφτισιμιός της χαροπαλεύει, όμως θα γίνει καλά. 

Πράγματι, μετά από λίγο τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και είπαν πως το αγόρι είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και είναι πολύ σοβαρά. 

Ευτυχώς, όντως μετά από κάποιες εβδομάδες, ανάρρωσε πλήρως.



Our Horror Stories:  Ευχαριστούμε τη φίλη μας Βίκυ για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

1 σχόλια:

Ιάσονας

Απίστευτη ιστορία! Σοκαρίστηκα όταν τη διάβασα

Δημοσίευση σχολίου