SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
0

Micky Horror



Καλημέρα

Πριν ξεκινήσω, να αναφέρω πως η ιστορία είναι από το «creepy pasta» και δεν ξέρω αν θα την ανεβάσετε.

Λοιπόν, η ιστορία αφορά την Disney και λέγετε πως έχει γίνει σε ένα από τα θέρετρά της, στο παλάτι του Μόγλη.  Εκεί λοιπόν πήγε ένας δημοσιογράφος να κάνει ρεπορτάζ, γιατί έλεγαν πως είχαν αφήσει τα ζώα ελευθέρα).

Όταν μπήκε λοιπόν στο θέρετρο (εδώ να αναφέρω πως οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες), είδε στην πόρτα ότι έγραφε «abandoned by disney» (δηλαδή εγκαταλειμμένο από την Disney).

Προχώρησε μέσα, όπου ήταν η κουζίνα, και όπως μπήκε είδε την βρύση να τρέχει.  Του φάνηκε παράξενο γιατί λογικά θα έπρεπε να είχαν κόψει το νερό εδώ και χρόνια.

Τέλος πάντων, προχώρησε και ήταν έτοιμος να φύγει, μιας και δεν βρήκε κάτι.  Έτσι όπως έφευγε όμως, είδε μια σκάλα που δεν την είχε προσέξει πιο πριν… Μια σκάλα που οδηγούσε σε μια πόρτα που έγραφε «μόνο προσωπικό».

Μπήκε μέσα... Παρατήρησε ότι όλα τα πράγματα ήταν στην θέση τους.  Έλεγξε λίγο τον χώρο και προχώρησε στο επόμενο δωμάτιο. Εκεί είδε πως όλα ήταν άνω κάτω.  Το παρέλειψε κι αυτό και μπήκε σε ένα ακόμα δωμάτιο, στο όποιο βρίσκονταν κρεμασμένες όλες οι στολές των ηρώων της Disney, εκτός από τη στολή του Μίκυ, που σε αντίθεση με τα αλλά κοστούμια, ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα και γύρο γύρο είχε αυτές τις γραμμές που κάνει η σήμανση σε σκηνή θανάτου, όπως βλέπουμε στις ταινίες.

Επίσης, η στολή του ήταν σε περίεργο χρώμα.  Αποφάσισε να βγάλει φωτογραφίες με τα κοστούμια.  Έπιασε τη στολή του Ντόναλντ και συγκεκριμένα το κεφάλι της στολής για να το φωτογραφίσει και τότε, ένα ανθρώπινο κρανίο έπεσε από μέσα…

Συνέχισε ατάραχος τη φωτογράφηση.  Πίστευε ότι είχε πετύχει λαυράκι!  Το ρεπορτάζ αυτό θα τον έκανε διάσημο!

Τη στιγμή όμως που πήγε να φωτογραφίσει τη πεταμένη στο πάτωμα στολή του Μίκυ, ο Μίκυ σηκώθηκε και με φωνή, όπως τη γνωρίζουμε από τα παιδικά στην τηλεόραση, ο Μίκυ του είπε: «Hi! Do you want to see my head come off? (δηλαδή «γεια! Θες να δεις να βγάζω το κεφάλι μου;)

Ο φωτογράφος φυσικά φρίκαρε και άρχισε να τρέχει.  Καθώς έτρεχε, άκουγε γρατζουνιές και ήχους, σαν κάποιος να βγάζει αίμα και πύον.

Our Horror Stories:  Ευχαριστούμε τη φίλη μας Λίλα για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο 
ourhorrorstory@gmail.com
 για να την δημοσιεύσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου