SlideShow

  • alt
4

Το περίεργο αυτοκίνητοΓεια σας! Η σελίδα σας είναι υπέροχη!
               
Λοιπόν, θα ήθελα να σας πω και εγώ την ιστορία  που μου συνέβη πριν περίπου ένα μήνα.


Μια μέρα, όπως πάντα, κατέβηκα στην γειτονιά μου με τις φίλες μου.  Μιλούσαμε για διάφορα σημαντικά θέματα μας και, τέλος πάντων, αποφασίσαμε να κάνουμε και μια βόλτα. Ήταν σχεδόν 12 το (βράδυ) και καθώς περπατούσαμε στον ήσυχο δρόμο, πέρασε ένα αμάξι.


(με 13€ x 24 άτοκες δόσεις)


Εμείς πήγαμε στην άκρη του δρόμου, επειδή ήταν στενός, και κοιτάξαμε, ασυναίσθητα,  μέσα στο αμάξι.  Τότε διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα σε αυτό.  Ανατριχιάσαμε!

Η μια από τις φίλες μου ήταν έτοιμη να φωνάξει από τον τρόμο και της κλείσαμε το στόμα. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί έτσι να νομίζαμε, ότι κάναμε λάθος, αλλά μείναμε κάγκελο όταν είδαμε το αμάξι να περνάει ξανά, αυτή τη φορά πάρα πολύ αργά από μπροστά μας.

Σταμάτησε και διαπιστώσαμε πάλι ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα.  Αποφάσισα να το πλησιάσω.

 Όταν το πλησίασα αρκετά ώστε να είμαι σε σημείο να δω καθαρά αν υπήρχε κανείς μέσα, ξεκίνησε και απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Αρχίσαμε να τρέχουμε για να πάμε σπίτια μας. Ευτυχώς μένουμε κοντά η μια στην άλλη.

Την επόμενη μέρα το πρωί βρεθήκαμε πάλι όλες και πήγαμε στο περίπτερο για να πάρουμε κάτι να φάμε. Καθώς ήμουν στο περίπτερο έριξα μια ματιά στις εφημερίδες.

Μόλις είδα ένα άρθρο σε μία από αυτές, φώναξα κατευθείαν τις φίλες μου. Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, το βράδυ που ήμασταν έξω, λίγες ώρες πριν περάσουμε από το στενό δρόμο που είδαμε το κενό αυτοκίνητο, είχε συμβεί ένα πάρα πολύ άσχημο τροχαίο.  


Ένα αυτοκίνητο τράκαρε πάνω σε ένα άλλο. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο δεύτερο αμάξι δεν βρέθηκε κανένας.  Το ποιος προκάλεσε το ατύχημα και γιατί εγκατέλειψε ο δεύτερος οδηγός το αμάξι αποτελούσε ακόμη μυστήριο για την αστυνομία, καθώς πρώτος οδηγός ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένος και δε μπορούσε ακόμη να δώσει κατάθεση. Είχε ο δεύτερος οδηγός εγκαταλείψει το τόπο του τροχαίου γιατί φοβήθηκε ή μήπως συνέβη κάτι άλλο;(προσφορά -50%)
Με τις φίλες μου πήγαμε κάπου να ηρεμήσουμε και δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν γι αυτό που μας συνέβη....

Αυτή ήταν η ιστορία παιδιά, είναι αληθινή, όποιος θέλει πιστεύει και όποιος δεν θέλει δεν πειράζει. 

Πάντως ακόμη και όταν την έγραφα έτρεμα και δάκρυζα ακόμη και όταν την έγραφα έτρεμα και δάκρυζα...

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τη φίλη μας Μαριάννα για την ιστορία που μας έστειλε.


Διαβάστε επίσης:


4 σχόλια:

Ανώνυμος

αποκλειεται να εγινε κατι τετοιο σε καταλαβαμε λες ψεματα βασικα δεν ειταν ψεματα ηταν η φαντασια σας σιγουρα κια μονο

Ανώνυμος

Ρε μπας και ητανε η μετεμψυχωση του ΚΙΤ?????

Ανώνυμος

Γεια σας! Θα ήθελα να σας διηγηθώ την ιστορία που έζησα πριν λίγες μέρες ...λοιπόν ένα βράδυ ήμουνα μόνη μου στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση κάποια στιγμή που πήγα στην κουζίνα είδα μια σκιά δίπλα από το ψυγείο δεν έδωσα σημασία όμως άρχισε να με κυριεύει ο τρόμος όταν είδα την ίδια σκιά στο σαλόνι φοβήθηκα παρά πολυ και η μάνα μου θα αργούσε πολύ να γυρίσει από την δουλειά έτσι σκέφτηκα να βγω λίγο στο μπαλκόνι αλλά ήταν άσχημη ιδέα τελικά γιατί η σκιά εμφανίστηκε πάλι μπροστά μου δεν ήξερα τι να κάνω πλέον φοβόμουν τόσο πολύ που ήθελα να πεθάνω για να μην φοβάμαι μπήκα μέσα και αποφάσισα να κάτσω στο καναπέ και να κλείσω τα μάτια μου σφιχτά για να περιμένω την μανα μου και έτσι έκανα μετά από μια ώρα ήρθε η μάνα μου αλλά δεν της είπα τίποτα την σκιά δεν την ξανά είδα δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν....εσείς τι λέτε?

Ανώνυμος

η ιστορια μου θυμησε την ταινια κριστίν με το αδειο δαιμονικο αυτοκινητο.

Δημοσίευση σχολίου