SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
20

Οι φωνές


Καλησπέρα σας. Είμαι η Λαμπρινή και πριν σας πω την ιστορία μου θέλω να σας συγχαρώ για τη σελίδα σας! 

Μένω στο Μαρούσι, μόνη μου. Το προηγούμενο Σάββατο πήγα να δω τη βραδινή προβολή μιας ταινίας. Η παρέα μου δεν ήθελε να δει το έργο και έτσι πήγα μόνη. 

Τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα. Βγήκα από τον κινηματογράφο και κατευθύνθηκα προς το αυτοκίνητο που το είχα παρκάρει 500-600 μέτρα πιο μακριά. 

Ήταν αρκετά σκοτεινή η περιοχή, αλλά από πίσω μου ερχόταν και άλλη παρέα, οπότε δε φοβόμουν. 

Εκεί που περπατούσα ακούσα να με φωνάζουν: Λαμπρινή, Λαμπρινή! 

Γύρισα αλλά δεν είδα κανένα γνωστό. Έφτασα στο αυτοκίνητο και εκεί που ξεκλειδωνα τη πόρτα άκουσα ξανά το όνομά μου!!! 

Ξαναγύρισα αλλά είδα και πάλι την ίδια άγνωστη παρέα που με προσπερνούσε καθώς είχε παρκάρει πιο μακριά από μένα. 

Θα λένε κάποιον από την παρέα τους Λαμπρινή σκέφτηκα και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου. Ένα κρύο αεράκι άγγιξε το κορμί μου και ξαφνικά, η λάμπα του Δήμου που ήταν κοντά στο αμάξι αναβοεσβησε δυο τρεις φορές και έσβησε!!! 

Φοβήθηκα πραγματικά! Μου έφυγαν τα κλειδιά απο τα χέρια και έπεσαν στο δρόμο. Έσκυψα να τα μαζέψω. Καθώς είχα σκύψει και μάζευα τα κλειδιά άκουσα βήματα. Βήματα να με πλησιάζουν. 

"Λαμπρινή, Λαμπρινή " ακούστηκε η ίδια φωνή. 

Σηκώθηκα απότομα για να δω ποιος ήταν. Δε μπορούσα να δω κανένα... Δεν υπήρχε ψυχή... Μόνο το κρύο αεράκι... 

Μπήκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο αμάξι. Έβαλα μπρος και έφυγα. Ίσως ήταν από την τρομάρα μου, ίσως και όχι, μέσα στο αυτοκίνητο ένιωθα ότι δεν ήμουν μόνη... Κοιτούσα συνέχεια από το καθρέφτη το πίσω κάθισμα. Ένιωθα ότι κάποιος ή κάτι ήταν εκεί... 

Όταν έφτασα στο σπίτι, πάρκαρα όπως όπως  δε θυμάμαι ούτε αν κλείδωσα το αμάξι, και πήγα τρέχοντας στην πολυκατοικία μου! Επιτέλους είχα φτάσει στο σπίτι! Γλίτωσα!!! 

Λαμπρινή Λαμπρινή, ακούστηκε πάλι η φωνή!!!! 

Γύρισα σιγά σιγά πίσω και κοίταξα... Τίποτα... Δεν έβλεπα κανένα παρά μόνο τις σκιές από τα κλαδιά των δέντρων στο δρόμο. 

Ανέβηκα τροχαδην στο διαμέρισμα μου και κλειδώθηκα.  Δε κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ. 

Την άλλη μέρα το είπα στους γονείς μου. Μου είπαν ότι ήταν η ιδέα μου και ότι απλά φοβήθηκα. 

Για μια βδομάδα όλα ήταν φυσιολογικά και πάλι. Μέχρι χτες... 

Το απόγευμα που γύρισα στο σπίτι βρήκα ανοιχτή την εξώπορτα...!!! Πλησίασα... Πήρα τηλέφωνο το 100 να αναφέρω διάρρηξη και πλησίασα κι άλλο ...

Λαμπρινή Λαμπρινη άκουσα την ίδια φωνή!!!! 

Θεε μου, τι μου συμβαίνει;;;;; 

Η αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία διάρρηξης, δεν έλλειπε τίποτα από το σπίτι, δεν βρήκε κανένα μέσα... 

Εγώ όμως νιώθω πως δεν είμαι μόνη πια... 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; Τι συμβαίνει Θεέ μου;;; Κινδυνεύω;;; κι αν ναι από τι;;;; 

Our Horror Stories : Ευχαριστούμε τη φίλη μας Λαμπρινή για την ιστορία που μας έστειλε. 


Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

20 σχόλια:

Τάσος

Τι λες τώρα;;;; Χέστηκα πάνω μου χωρίς υπερβολές!!!

Δήμητρα

Κάποιος δαιμονας μάλλον!!! Να πας σε παππά αμέσως χωρίς πλάκα!!!

Χρήστος

Έχεις ξανακούσει τις φωνές ξανά; Μέσα στο σπίτι;

Ισοβίτης

Ισως καποιο κακο πνευμα.ισως καποιο ατομο με εντονη ενεργεια να προσπαθει να σου κανει κατι(να σε προστατευσει ή να σε τρελανει)!απ οτι φαινεται δεν εχει να κανει αναγκαστηκα με ενα πνευμα που μενει σ ενα μερος αλλα σε ακολουθει! Να πας σε παπα να μιλησεις κ θα σου πει τι θα κανεις. Να φορας παντα σταυρο.

Βάσω

Σε καμια περίπτωση μην απαντήσεις αν θες να ζήσεις. Το έπαθα την Κυριακή. Άκουσα απο μακριά να με φωνάζουν. Μια φορά. Ρώτησα τους φίλους μου αν με φωναξαν. Δν ήταν κανεις. Αν διαβάσεις εδώ μια ιστορία με παιδάκια, ένας απάντησε κ την επόμενη ήταν νεκρός. Ένας άλλος φίλος του δν πρόλαβε να απαντήσει τη γλίτωσε. Μην απαντάς. Φόρα κομποσκοίνι κ ρίξε αγιασμό στο σπίτι για καλό κ για κακό. Έχω έχω κ άλλα να πω... Αλλά κάποια άλλη φορά ίσως! Πρόσεχε

Λαμπρινή

Που μπορώ να βρω Βάσω την ιστορία που λες; Μπορείς να βάλεις εδώ ένα link; Δεν έχω πάει ακόμη σε παπά γιατί δεν έχω ξανακούσει τις φωνές. Λέτε να πάω έτσι κι αλλιώς;

Ισοβίτης

Πηγαινε σε παπα δεν χανεις τιποτα. Οπως ειπε κ η βασω, ισως ειναι κακο πνευμα που ηθελε να σου κανει κακο κ με το που θα απαντουσες εφτανε αυτο.

Ισοβίτης

Πηγαινε σε παπα δεν χανεις τιποτα. Οπως ειπε κ η βασω, ισως ειναι κακο πνευμα που ηθελε να σου κανει κακο κ με το που θα απαντουσες εφτανε αυτο.

Βάσω

http://ourhorrorstories.blogspot.gr/2014/07/blog-post.html?m=1

Αυτή είναι η ιστορία με τα παιδιά που είχα διαβάσει εδώ. Δν είμαι ειδική. Απλά μην απαντάς αν δεν έχεις οπτική επαφή. Μπορεί η ωνη να σου μοιάζει με γνωστού. Κ πάλι μην απαντάς. Δες πρώτα. Επίσης φόρα κομποσκοίνι ή φυλαχτό. Διαβασμένα απο παπα. Κ πήγαινε σε καμια εκκλησία κ πες το σε κάποιον που να ξέρει. Ή σε εξομολογητή, λογικά θα ξέρουν αυτοί! Αν δε σου ξανατυχει μην επαναπαύεσαι. Μπορεί να τύχει κ μετά απο 1 ή 2 χρόνια, ή μήνες... Δν ξέρεις... Αυτά είχα να πω. Κάποια στιγμή θα στείλω κ τις δικές μου ιστορίες. Καλή τύχη!!! Κ ότι θες ρωτά με!

Λαμπρινή

Σάκη και Βάσω σας ευχαριστώ πολύ! Θα πάω την Κυριακή στην εκκλησία να ρωτήσω τον παπά. Δεν απάντησα στο κάλεσμα. Γύρισα να κοιτάξω μόνο. Έτσι έγινε αν θυμάμαι καλά. Αν θέλετε μπορώ να σας πω και για κάτι παράξενο που έγινε στο σπίτι μου αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ!

Βάσω

Πες μας τι εγινε

Λαμπρινή

Μόλις βρω χρόνο θα το γράψω και θα το στείλω!

Ανώνυμος

σε αυτες τις περιπτωσεις οποιος δεν πιστευει στο χριστιανισμο τι κανει;

Ανώνυμος

κάνε και κανένα αγιασμό η ευχέλαιο στο σπιτι

Ανώνυμος

Λαμπρινή, θα σου συνιστούσα να εξομολογηθείς, να κοινωνήσεις και να κάνεις έναν αγιασμό στο σπίτι και το αυτοκίνητο.

Ανώνυμος

lamprinh pisteuontas sta pneumata to sxolio mou tha einai to e3hs: pneumata uparxoun kala kai kaka. pneumata kakhs energeias tha kanoun ta panta gia na se troma3oun oso kathkeis ekei pou katoikoun. pneumata kalhs energeias apla kukloforoun gurw sou xwris na se peira3oun. einai akaka. gia na mhn se exei peira3ei mexri twra mallon einai kalo pneuma parola auta sthn 8esh sou 8a phgaina se enan papa.

Ανώνυμος

Και εγω οταν ημουν πιο μικρη άκουγα αντρικές φωνές να λενε το όνομα μου αλλα ποτε δεν απαντούσα. Έπειτα απο ενα διάστημα σταμάτησαν και μέχρι τωρα δεν εχω ξανακούσει τιποτα (ειμαι 13 τωρα) . Μερικες φορες έβλεπα σκιές με κερατα και τρόμο κρατιόμουν. Αν δεν εχεις παει ακομα σε παπά να πας. Φέρε και ενα παπά να σου κανει ευχέλαιο.

Ισοβίτης

Τελικα μιλησες με καποιον παπα?ισως να ειναι καποια ψυχη που ηθελε να σου πει κατι ή να σε προειδοποιησει για κατι ή να θελει την βοηθεια σου.

Ανώνυμος

Το έχω πάθει κι εγώ άπειρες φορές! Μην απαντάς και μην γυρνάς να κοιτάξεις! Γενικά μην του δώσεις σημασία... Συνέβαινε και στη μαμά μου και στη γιαγιά μου αυτό και μου έχουν μιλήσει γι αυτό...είναι δαίμονες που προσπαθούν να σε ενοχλησουν ή να σε ταραξουν! Όσο τους δίνεις την προσοχή που ζητούν τόσο συνεχίζουν. Καλό είναι να το προσπερνας και να έχεις πάνω σου ένα σταυρό ή έστω ένα κομποσκηνι. Αν θες για να ηρεμήσεις και έχεις πιες λίγο αγιασμο.

GreekBlogger2016

Να απευθυνθείς σε Ιερέας και γρήγορα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται !

Δημοσίευση σχολίου