SlideShow

  • alt
1

Η συμφωνίαΤην ιστορία αυτή μου την είπε ο θείος μου. Ορκίζεται ότι είναι αληθινή. Άλλωστε αυτή του άλλαξε όλη τη ζωή.

Ο θείος μου ήταν μεγάλος αλήτης όπως λέει ο πατέρας μου. Αν και αδέρφια δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις. Τέλος πάντων, ο θείος μου κατέληξε στη φυλακή για κλοπές. Όχι δεν τον έπιασε η αστυνομία. Παραδόθηκε μόνος του μετά από αυτή την ιστορία.

Μου είπε ότι με ένα φίλο του, έκαναν κλοπές σε σπίτια. Έμπαιναν μέσα και έκλεβαν λεφτά και κοσμήματα για να αγοράσουν μετά ναρκωτικά. Τα θύματά τους ήταν συνήθως ηλικιωμένοι, ανήμποροι να αντιδράσουν.

Είχαν βάλει λοιπόν στο μάτι το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας.  Έμενε μόνη της.  Είχαν μάθει ότι έκρυβε στο σπίτι της αρκετά χρήματα, την προίκα της εγγονής της.

Ένα βράδυ λοιπόν παραβίασαν την κλειδαριά της εξώπορτας, την έσπασαν μου είπε για να είμαι ακριβής ο θείος μου. Μπήκαν μέσα και έτρεξαν στο υπνοδωμάτιο για να ακινητοποιήσουν τη γιαγιά που προφανώς κοιμόταν. 

Όταν όμως έφτασαν στο κρεβάτι την βρήκαν νεκρή. Με τα μάτια ανοιχτά στο κρεβάτι.

Άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για να βρουν τα λεφτά. Άρχισαν να το κάνουν άνω κάτω όταν άκουσαν την εξώπορτα να κλείνει με δύναμη.

Κοίταξαν ο ένας τον άλλο... Λες να μπήκε κανένας συγγενής μέσα;  

Πριν προλάβουν να βγουν από την κρεβατοκάμαρα για να τσεκάρουν τι έγινε, έκλεισε απότομα και η πόρτα της κρεβατοκάμαρας.  Προσπάθησαν να την ανοίξουν αλλά δεν άνοιγε με τίποτα. Έμειναν εγκλωβισμένοι με το νεκρό σώμα της γιαγιάς στο κρεβάτι.

Προσπάθησαν και πάλι να ανοίξουν την πόρτα αλλά δε τα κατάφεραν. Άνοιξαν την ντουλάπα μήπως βρουν κάτι που θα τους βοηθούσε να σπάσουν την πόρτα. Πήγαν στην μπαλκονόπορτα. Την άνοιξαν και βγήκαν στο μπαλκόνι. Ήταν στον 4 όροφο και το μπαλκόνι δεν επικοινωνούσε με άλλα δωμάτια ή άλλα διπλανά μπαλκόνια για να την κοπανήσουν από εκεί.

Ο φίλος του θείου μου αγανακτισμένος σχολίασε ότι μείνανε κολλημένοι με το πτώμα της κωλόγριας δείχνοντας το κρεβάτι. Ο θείος μου κοιτούσε ακίνητος το κρεβάτι. 

"Ρε δεν ακούς τι σου λέω; Που κοιτάς;" τον ρώτησε ο φίλος του κι ο θείος μου του έδειξε το κρεβάτι... Το άψυχο σώμα της γιαγιάς δεν ήταν πια εκεί...

Κοιτάχτηκαν για μερικά δευτερόλεπτα σιωπηλοί, αμήχανα...

"Κάποιος μας κάνει πλάκα..." είπε ο φίλος του και μπήκαν ξανά στη κρεβατοκάμαρα. 

Ο φίλος του θείου μου πλησίασε την ντουλάπα με σκοπό να κοιτάξει μέσα ενώ ο θείος μου πήγε στην πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει. Τότε άκουσε ένα ουρλιαχτό από τον φίλο του!

Γύρισε να κοιτάξει τι έγινε και είδε κάτι να αρπάζει τον φίλο του και να τον τραβάει μέσα στην ντουλάπα. Έτρεξε να τον βοηθήσει αλλά οι πόρτες τις ντουλάπας έκλεισαν και δεν μπορούσε να τις ανοίξει. Άκουγε τον φίλο του να ουρλιάζει, να ζητάει έλεος, να λέει προσευχές, να φωνάζει από το πόνο... Ξαφνικά οι φωνές σταμάτησαν και αίμα κύλισε μέσα από την ντουλάπα στο πάτωμα.

Ο θείος μου έτρεξε και πάλι στην πόρτα, άρχισε να την χτυπάει αλλά τίποτα, δεν μπορούσε.

Ξαφνικά άκουσε βήματα πίσω του.

Λέει, πως όταν γύρισε είδε την γιαγιά πίσω του, να τον κοιτάει με άγρια κατάλευκα μάτια και να τον πλησιάζει απειλητικά.

Άρχισε να φωνάζει ότι δεν θα την κλέψει, ότι θα αφήσει τα λεφτά στο σπίτι αρκεί να τον αφήσει να φύγει. Η γιαγιά τον πλησίασε, τον άρπαξε από το χέρι και κόλλησε το γερασμένο κρύο πρόσωπό της στο πρόσωπο του θείου μου.

Κάτι του είπε. Ο θείος μας δεν μας αποκάλυψε  ποτέ τι.  Πάντως συμφώνησε με τη γιαγιά. Η πόρτα άνοιξε και έφυγε τρέχοντας. Πήγε στην αστυνομία και τα ομολόγησε όλα.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της γιαγιάς στο κρεβάτι αλλά πουθενά το φίλο του θείου μου. Κι από όσο ξέρω δεν τον είδε ποτέ ξανά κανείς...

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Στέλιο για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:
To Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.
1 σχόλια:

Ανώνυμος

ΑΠΑΠΑ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ

Δημοσίευση σχολίου