SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
9

Η γνωριμία



Αυτή η ιστορία που θα σας διηγηθώ μου συνέβη πρόσφατα, δεν γνωρίζω αν μου βγει σε καλό, απλά δεν έχω βρει μια λογική εξήγηση και αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας. 

Πριν καιρό γνώρισα  έναν τύπο σε ένα μπαράκι και πιάσαμε την κουβέντα, μου κίνησε το ενδιαφέρον η εξαιρετική του εμφάνιση κι ακόμα παραπάνω ο μαγευτικός λόγος του. Η προσωπικότητα του μαγνητίζει και σαγηνεύει από κάθε άποψη, ο τρόπος σκέψης του γύρω από διάφορα θέματα κέρδισε αρκετά το ενδιαφέρον μου. Έχει ευχέρεια του λόγου κ μια αριστοκρατική παρουσία στα χαρακτηριστικά του. (Από εκείνη τη μέρα λοιπόν συναντηθήκαμε αρκετές φορές και ακόμα συνεχίζουμε να βγαίνουμε.) 

Ώσπου, κάποια στιγμή μας προέκυψε πέρα απ’ την ερωτική κατάσταση που υπήρχε ανάμεσα μας, κι ο σεξουαλικός τομέας. Την ώρα λοιπόν της επαφής, συνέβη κάτι που με φρίκαρε.  

Τα καστανά του μάτια άλλαξαν χρώμα και πήραν μια έντονη κίτρινη σχεδόν αστραφτερή απόχρωση.  Τον έσπρωξα και τσίριξα ενώ αυτός με ρωτούσε τι συνέβη.  Μόλις τον ξανακοίταξα, τα μάτια του έμοιαζαν φυσιολογικά. Ντράπηκα να του πω τι είδα, γιατί μου μπήκε η ιδέα ότι μάλλον ήταν της φαντασίας μου και θα με θεωρούσε τρελή.
Έτσι βρήκα δικαιολογία πως κάτι άκουσα και υπέθεσα πως δεν είμαστε μόνοι ,για να αιτιολογήσω την αντίδραση μου.

Έπειτα μετά από λίγο διάστημα ξαναπροέκυψε να συνευρεθούμε ερωτικά. Και την 2η φορά πάλι το ίδιο, μόνο που τα μάτια του έγιναν ακόμα πιο έντονα, σχεδόν φώτιζαν.  Φρίκαρα αλλά δεν αντέδρασα, γυρνάν όμως στη σκέψη μου όσα είδα και πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν της φαντασίας μου. 

Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν τον τύπο δεν ξέρω αν γνωρίζει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον εαυτό του και με παραμυθιάζει ή αν όντως δεν έχει ιδέα, γιατί δεν μου έχει αναφέρει τίποτα. 

Όμως ότι κι αν είναι πιθανόν έχει να κάνει με τον μεταφυσικό τομέα. Φοβάμαι να τον ρωτήσω, να του πω τι είδα. Ξέρω όμως ότι δεν θέλω με τίποτα να τον βγάλω απ τη ζωή μου. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξη μαζί του. 

Θέλω όμως να μάθω αν είχατε ποτέ ανάλογη εμπειρία, αν ποτέ σας συνέβη να δείτε κάτι μεταφυσικό στο πρόσωπο ενός ατόμου. Και τι υποτίθεται ότι θα μπορούσε να είναι; Που μπορεί να οφείλεται;  Πραγματικά άλλο να σας το λέω κ άλλο να βλέπατε κάτι τέτοιο… ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είδα.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τη φίλη μας Όλγα για την ιστορία που μας έστειλε.


Διαβάστε Επίσης:





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.




9 σχόλια:

βάλια

ολγα είσαι σοβαρή κορίτσι μου?!ΟΘεός μαζί σου!!!Αυτός ήταν ο σκοπός του να σε κερδίσει,φοράς σταυρο?τον ενοχλουν τα εκκλησιαστικά σύμβολα?Δεν ξέρω τι να σου πω,φως φανάρι το ξέρεις κ εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά,κάνε ότι καταλαβαίνεις,φαίνετε ότι δεν θες να ξεμπλέξεις.....ο Θεός μαζί σου!!!!!

Ανώνυμος

EΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος

Μην του αναφερεισ για αυτο που ειδες πηγαινε σε εναν παπα η καποιον αλλο ανθρωπο τησ εκλησσιας και πεσ του γιαυτο το περιστατικο η ρωτα καποιον γιατρο αν μπορει να εξηγηθει ιατρικα

angel

τα γεννητικα του οργανα ηταν μεταφυσικα η ανθρωπινα;θου κυριε φυλακην το στόματίν μου..

Ανώνυμος

μινε μακρια του γιατι ξερω ποιος ειναι



Ανώνυμος

Ποιος ειναι ρε παιδια;;;;

Ανώνυμος

Μου έχει συμβεί κι εμένα. Πάνω στην ερωτική πράξη, τα μάτια του γίνονταν κατακίτρινα. Στην αρχή φοβήθηκα. Πήγα σε παπά, αλλά δεν ήξερε τι να μου απαντήσει. Κι έτσι αποφάσισα να ρωτήσω γιατρό. Ο γιατρός, με κοίταζε με τρόμο, ειδικά όταν του είπα οτι ο άντρας αυτός είναι μόλις 27 ετών. Μου ζήτησε χωρίς δεύτερη σκέψη να τον πάω για να το διαπιστώσει κι ο ίδιος ο γιατρός από κοντά. Εν τέλει, είχε κύρωση του ήπατος και τα μάτια του, μοιραία γίνονταν όλο και πιο κίτρινα από τον ίκτερο. Και φυσικά, πάνω στην πράξη, η κατάσταση χειροτέρευε. Το παιδί αυτό δεν τα κατάφερε. Έχει φύγει από τη ζωή, εδώ και δύο χρόνια. Και ακόμα κατηγορώ τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να τον πάω ποτέ σε γιατρό. Έπρεπε να επιμείνω με τον παπά. Να ζητήσω βοήθεια και εν ανάγκη να τον τρέξω στην Τήνο. Ο θεός μαζί σου κορίτσι μου.

Ανώνυμος

ολγα η αναρτηση ειναι παλιά δεν ξέρω αν θα δεις το σχολιο μου ούτε ποια είναι η κατάστασή σου αυτή τη στιγμή...αλλά νομίζω ότι απλά είσαι με έναν λυκάωνα...πατα να δεις πληροφορίες στο ιντερνετ....

Ανώνυμος

lycaonas prepei na einai kai einai kalopsyxa plasmata ayta an se empisteytei tha ton deis na metamorfwnetai an oxi den tha ton deis tyxeri gynaika !

Δημοσίευση σχολίου