SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
3

To Νεκρονομικόν


Σας στέλνω αυτή την ιστορία γιατί είδα μια διαφήμιση που εμφανίζεται στη σελίδα σας. Για ένα βιβλίο, που ίσως κάποιοι να το θεωρείτε για παραμύθι, για μύθο. Κι όμως εγώ έχω ζήσει κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ, που με έχει κάνει να πιστεύω πως όντως είναι αλήθεια.

Αναφέρομαι στο Νεκρονομικόν.  

Απέκτησέ το με 30% έκπτωση

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο στη Δαμασκό τον Όγδοο Αιώνα μ.χ. από ένα πρόσωπο που ονομαζόταν "Τρελός Άραβας". Αυτό το βιβλίο περιέχει τον τρόπο να φέρνει στην επιφάνεια  όντα και τέρατα που κατοίκησαν στην Άβυσσο και στον Έξω Κόσμο της ανθρώπινης ψυχής. 

Μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο τις αποτρόπαιες μορφές όλων των Μεγάλων Παλαιών, των Πρεσβύτερων Φυλών και των πιστών τους, που ζουν σε μυστικά και στοιχειωμένα μέρη της μεσαιωνικής Ανατολής,  σε μακρινές διαστάσεις και εξώτερους κόσμους.

Κι όχι μόνο αυτό. Μπορείς να τους καλέσεις όλους αυτούς εδώ, στο δικό μας κόσμο.

Πριν αρκετά χρόνια, το 1990 που εκδόθηκε και στην Ελλάδα (αλλά αποσύρθηκε ύστερα από σωρεία αντιδράσεων και καταγγελιών), ένας φίλος μου, ο Γιώργος, που ήταν λάτρης  του αποκρυφισμού και της μαγείας, μόλις έμαθε γι' αυτό το αγόρασε αμέσως.

Χάθηκε μέσα στις σελίδες του βιβλίου στην προσπάθειά του να καλέσει τον Κθούλου και άλλους Μεγάλους Παλαιούς. 

Εγώ προσπαθούσα να τον πείσω να τα παρατήσει λέγοντας πως όλα αυτά είναι παραμύθια, αλλά η αλήθεια ήταν πως φοβόμουν λίγο μήπως τον βρει κανένα κακό.

Ο Γιώργος είχε απομονωθεί, δεν έβγαινε από το σπίτι, δεν επικοινωνούσε με εμάς, τους φίλους του. 

Ένα βράδυ μου τηλεφώνησε. Δε περίμενα να το κάνει αυτό.

Μου είπε ότι ήταν άρρωστος, με πολύ πυρετό και με ρώτησε αν μπορούσα να περάσω από το σπίτι του για να του πάω ασπιρίνες και ντεπόν.

Φυσικά και το έκανα αμέσως. Επειδή όμως έμενα μακρυά και έπεσα σε πολύ κίνηση άργησα να φτάσω.

Όταν έφτασα στο διαμέρισμά του είδα την πόρτα ανοιχτή... Την σκούντηξα και μπήκα μέσα. 

"Γιώργο είσαι εδώ;" ρώτησα

"Στην κρεβατοκάμαρα  είμαι" μου απάντησε για να τον ρωτήσω γιατί είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα. Δεν πήρα απάντηση.

Έφτασα στην κρεβατοκάμαρα. Σκοτεινή, χωρίς κανένα φως. Ο φίλος μου διακρινόταν κάτω από τα σκεπάσματα. Όσο μπορούσα να δω, το χρώμα του ήταν ωχρό, αρρωστιάρικο.

"Πως είσαι;" ρώτησα προσπαθώντας να ανάψω το φως.

"Με ενοχλεί το φως, άφησέ το έτσι" απάντησε εκείνος με βαριά φωνή.

Εγώ όμως είχα πατήσει ήδη το διακόπτη. Τίποτα. Το φως δεν άναψε.

Του είπα ότι του έφερα τα φάρμακα που ήθελε και άρχισα να τον πλησιάζω για να τα αφήσω στο κομοδίνο που ήταν δίπλα του.

Όσο πλησίαζα τόσο μου φαινόταν όλο και πιο περίεργη η μορφή του. Σαν να μην έβλεπα τον ίδιο. 

Ξαφνικά άκουσα κλειδιά να μπαίνουν στην εξώπορτα και να την ανοίγουν.

"Έχεις δώσει τα κλειδιά σε κανέναν;" ρώτησα και κινήθηκα προς την εξώπορτα για να δω με έκπληξη το Γιώργο να μπαίνει μέσα στο σπίτι!

Μου έφυγαν τα φάρμακα από τα χέρια, ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω! Πριν λίγο τον είχα δει στη κρεβατοκάμαρα και τώρα έμπαινε μέσα στο σπίτι! Πως ήταν δυνατόν!!!

Μέσα στο πανικό μου, του εξήγησα τι έγινε! Διέκρινα ένα κρυφό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

"Μάλλον έχεις μεγάλη φαντασία" μου είπε και εξήγησε πως επειδή είχα αργήσει είχε βγει για να βρει μόνος του φαρμακείο ανοιχτό.

Μα ήμουν σίγουρος για το τι είχα δει.

Με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και ανάψαμε το φως. Όχι μόνο ο διακόπτης λειτουργούσε αλλά δεν υπήρχε κανείς στο κρεβάτι.

Ο Γιώργος έγινε και πάλι κοινωνικός μετά το κρυολόγημα. Και από τότε έχει μόνο επιτυχίες. Στη δουλειά, στη προσωπική του ζωή, στα οικονομικά. Έχει γίνει πάρα πολύ γνωστός στο χώρο του.

Με το Γιώργο δε το συζητήσαμε ξανά αυτό που είδα στη κρεβατοκάμαρά του. Είμαι όμως σίγουρος πως βρήκε πως δουλεύει το Νεκρονομικόν, πως κατάφερε να φέρει στο κόσμο μας κάποιον από τους Παλαιούς που τον βοήθησε ή και ακόμη τον βοηθάει στη ζωή του.

Το μόνο που μου είχε πει, όταν μια φορά του ζήτησα να μου δώσει το βιβλίο για να το διαβάσω κι εγώ, ήταν πως το Νεκρονομικόν είναι ένα από τα ισχυρότερα βιβλία μαγείας, καθώς το περιεχόμενο του είναι εφικτό αλλά και πολύ επικίνδυνο λόγο της έλλειψης προστασίας την οποία δεν διαθέτει. Ακόμα και η απλή ανάγνωση του βιβλίου το καθιστά επικίνδυνο.

ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Κώστα για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Για πρώτη φορά τα μυστικά του Νεκρονομικόν αποκωδικοποιούνται και αποκαλύπτονται σε όλο το τρομακτικό τους μέγεθος!


Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο 
ourhorrorstory@gmail.com 
για να την δημοσιεύσουμε.


3 σχόλια:

Ανώνυμος

Φίλε είσαι καμένος... Τι μ@λ@κίες γράφεις; Ένα παραμύθι είναι το βιβλίο!

Ανώνυμος

Το νεκρονομικον και η ιστορια του εχει γραφτει απο τον συγγραφεα βιβλιων φαντασιας λαβκραφτ και ειναι βεβαιο οτι ειναι επινοηση.Τωρα δεν ξερω τι φαση με την ιστορια σου χαχαχαχ.Η αληθεια ειναι πως το διαβαζα και γω καποτε και ειχε συμβει το εξης παραδοξο:διαβαζα βραδυ και καθε φορα που διαβαζα ακουγα θορυβους απο την κουζινα,μεχρι που πηγα μεσα εβαλα το αυτι μου στο ντουλαπι και ακουσα εντονους θορυβους.Χεστηκα πανω μου καιεπεστρεψα το βιβλιο πισω για να παρω αλλο με τα ιδια λευτα.Μετα εμαθα οτι στο σπιτι που ημουν ειχαν κανει φολια ποντικια στα ντουλαπια.laugh a lot

Ανώνυμος

Εσεις γελατε επειδη φοβαστε σαν να μην υπαρχει το αορατο...Επειδη δεν το πιστευεις αυτο δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει...!!!Το Νεκρονομικον δεν το εχω διαβασει(ουτε θελω), δεν ειμαι πλεον σε μικρη ηλικεια να αντεχω πολλαπλα σοκ(ο ανθρωπινος οργανισμος αντεχει μονο μεχρι 3 σοκ ταυτοχρονα, μετα πεθαινεις ειτε απο καρδια ειτε απο εγκεφαλικο ανεξαρτητου ηλικειας).Θα σας πω μονο τουτο.Στα 15 μου διαβασα το βιβλιο Σολομωνικη. Το δανειστηκα απο ενα συμμαθητη μου ,που το ειχε δανειστει απο ενα φιλο του.Ο φιλος ,ειχα μαθει, οτι ηταν φιλοδοξος και ηθελε να γινει διασημος μεσω της μουσικης του , ειχε ενα μεταλ γκρουπακι. Το βιβλιο ειχε μεταχειριστει και διαβαστει απο εκεινον τον φιλο κι αλλα ατομα, μαλιστα καποιες σελιδες ειχαν κερια λιωμενα πανω.Οποτε το διαβαζα βραδυνη ωρα και μετα τις 12,παντα γινοταν διακοπη στο ρευμα και τσακωμος στο σπιτι μου(τοτε εμενα με τους γονεις μου μαζι).Τ βιβλιο προειδοποιουσε να μην χρησιμοποιηθει απο ασχετους και χωρις τον κυκλο προστασιας.Εγω απλα το διαβαζα για να εχω γνωσεις γιατι απο πολυ μικρη ειχα μια ταση να μου αρεσουν οι ιστοριες με το αορατο και το αποκρυφο καθως και το σκοταδι(δεν φοβομουν να καθομαι στο σκοταδι με παρεα τη φωτια απο τη σομπα ή να κοιταζω τα αστερια και να αναρωτιεμαι τι κοσμοι υπαρχουν εκει).Μην κοροιδευετε λοιπον ΤΙΠΟΤΑ.Ότι υπαρχει Κατω υπαρχει και Πάνω (ο νοων νοειτω για οσους γνωριζουν).Αλλαξτε τον τροπο που σκεφτοσασταν μεχρι σημερα.Το μυαλο ειναι σαν το αλεξιπτωτο για να λειτουργησει πρεπει να ανοιξει.Να διαβαζετε.Στα Τρικαλα εχουν συμβει πολλα αποκρυφιστικα γεγονοτα.Παγανισμοι.Να διαβαζετε τα παντα κι οτι δεν σας πηγαινει διαισθητικα να το αφηνετε σε μυστικο χωρο ή να το καιτε -μην τα δινετε αλλου -μερικα βιβλια δε πρεπει να διαβαζονται απο ασχετους... Καλο σας βραδυ και Καλο Μηνα.

Δημοσίευση σχολίου