SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Αλυσίδα


Θέλω αρχικά να διευκρινίσω ότι δε πίστευα στο παραφυσικό. Δε πίστευα σε φαντάσματα, τέρατα, σε θεούς και δαίμονες. Όχι ότι τώρα πιστεύω... Απλά πρέπει να απαλλαχτώ από ότι κι αν είναι αυτό...

Πριν 7 μέρες άνοιξα το δεύτερο e mail που δεν πολυχρησιμοποιώ. Συνήθως διαγράφω όλα τα μηνύματα που λαμβάνω εκεί, γιατί στο σύνολό τους είναι διαφημιστικά. Ένα όμως, αυτή τη φορά, μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Ο τίτλος του ήταν "Αλυσίδα". Ο αποστολέας είχε το όνομα Achlys. Ήμουν σίγουρος ότι το είχα κάπου ακούσει αυτό το όνομα, αλλά δε θυμόμουν που. Αν και φοβόμουν μη κολλήσω κανένα ιό, άνοιξα το μήνυμα για να το διαβάσω. Δεν είχε κανένα σύνδεσμο αλλά...

... δυστυχώς ήταν ένα chain e-mail:



Ευκαιρίες:







Αρχικά είχε τη φράση: 

"Εναποθέτω αυτόν τον κατάδεσμο σε σας τους χθόνιους θεούς, Υσεμιγάδων και Κόρη Περσεφόνη, Ερεσχιγάλ και Άδωνι Βαρβαρίθα, Ερμή καταχθόνιε, Θωουθ ΦΩΚΕΝΤΑΖΕΨΕΥ ΑΕΡΧΘΑΘΟΥ ΜΙΣΟΝΚΤΑΙ ΚΑΛΒΑΝ ΑΧΑΜΒΡΗ και Άνουβι κραταιέ ΨΙΡΙΝΘ, που έχεις τα κλειδιά του Άδη, και στους καταχθόνιους δαίμονες, τους άωρους και τις άωρες, τους νέους και τις παρθένες, για χρόνια πάνω στα χρόνια, μήνες πάνω στους μήνες, μέρες πάνω στις μέρες, ώρες πάνω στις ώρες· εξορκίζω όλους τους δαίμονες που βρίσκονται σε αυτόν τον τόπο θάνατο να φέρουν αργό στον ύπνο σου."

και στη συνέχεια έλεγε:

"Κοινοποίησέ το στο τοίχο σου στο facebook, αλλιώς σε 5 μέρες οι δαίμονες θα έρθουν στον ύπνο σου να σε πάρουν μαζί τους."

Εννοείται πως δεν έδωσα σημασία και το διέγραψα. Οκ, ωραία η αρχαία κατάρα, αλλά άδικα έχασα το χρόνο μου.  Και η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγη ώρα το ξέχασα.

Μέχρι προχτές που έπεσα για ύπνο. 

Μόλις ξάπλωσα κι άρχισε να με παίρνει ο ύπνος, άκουσα ένα θόρυβο κάτω από το κρεβάτι, σαν κάποιος να γρατζουνίζει το πάτωμα. 

Κοίταξα αλλά δεν είδα κάτι κάτω από το κρεβάτι. Ένιωσα μια ψύχρα να γεμίζει το δωμάτιο.

Κι άλλος θόρυβος... Ήταν η πόρτα που άρχισε να κλείνει μόνη της... 

Σηκώθηκα και άναψα το φως... Τότε άκουσα την εξώπορτα να χτυπάει... Πήγα δισταχτικά και κοίταξα από το ματάκι της πόρτας. Δε μπορούσα να δω τίποτα. Κανέναν. Ένας νέος, πιο δυνατός χτύπος στην εξώπορτα με έκανε να πεταχτώ προς τα πίσω από τρόμο.

Τη προσοχή μου τράβηξε το φως του υπνοδωματίου που άρχισε να αναβοσβήνει. Κατευθύνθηκα προς τα εκεί, μα πριν φτάσω, το φως έσβησε τελείως. Σταμάτησα.

Άρχισα να ακούω βήματα από το υπνοδωμάτιο. Βαριά βήματα, που έκαναν το πλακάκι του πατώματος να ακούγεται σα να έρχεται σε επαφή με κόκκαλο.

Έψαξα να βρω μια εικόνα, ένα σταυρό, κάτι που να είχα σαν ενθύμιο από κάποια εκδρομή που είχα πάει αλλά δε βρήκα τίποτα... Δε πιστεύω βλέπεται σε αυτά...

Έβγαλα όλο το βράδυ στο σαλόνι, ακούγοντας θορύβους μέσα από το υπνοδωμάτιο.  Όταν ξημέρωσε όλα τελείωσαν. Ξύπνησα στο καναπέ. Απόλυτη ησυχία επικρατούσε στο σπίτι. Ήταν όλα ένα όνειρο; Αποκοιμήθηκα και είδα απλά ένα εφιάλτη;

Το επόμενο βράδυ που έπεσα για ύπνο σκεφτόμουν όλα αυτά, καθώς και το περίεργο email που είχα διαβάσει πριν μερικές μέρες. Ο χρόνος συμφωνούσε. Όλα ξεκίνησαν μετά από πέντε μέρες.

Ξαφνικά ένιωσα ένα τράνταγμα το κρεβάτι. Σαν κάποιος να το χτυπούσε από κάτω. Πετάχτηκα αμέσως όρθιος και πήγα να βγω από το δωμάτιο. Η πόρτα όμως έκλεισε μόνη της, πριν προλάβω. Προσπάθησα μάταια να την ανοίξω. 

Το φως άρχισε να αναβοσβήνει... Το κρεβάτι αιωρούνταν στον αέρα. Κάθισα από το φόβο μου στο πάτωμα, πιάνοντας το κεφάλι μου από το πανικό. 

Από τους τοίχους του δωματίου άρχισε να τρέχει κάτι σαν αίμα με σκουριά. Βήματα ακουγόταν από παντού.

Άρχισα να φωνάζω από το τρόμο.

Όλα σταμάτησαν. Το φως άναψε και τότε είδα στο τοίχο γραμμένη τη φράση: "1 μέρα"

Γι' αυτό και στέλνω αυτό το μήνυμα τώρα. 

Χίλια συγγνώμη από όσους διάβασαν το μήνυμα. Ήταν ο μόνος τρόπος για να σταματήσω τη κατάρα, 1 μέρα πριν με πάρουν οι δαίμονες στον ύπνο μου.

Αν διάβασες το παραπάνω κείμενο της κατάρας, πρέπει να κοινοποιήσεις αυτή την ανάρτηση στο facebook. Διαφορετικά σε 5 μέρες θα πάθεις ότι κι εγώ. Το πιστεύω τώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχεις 5 μέρες!

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να απαλλαχτώ από ότι κι αν είναι αυτό...


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Νεκτάριο για την ιστορία που μας έστειλε.




Ευκαιρίες:







Διαβάστε επίσης:





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com  για να την δημοσιεύσουμε.

2 σχόλια:

Peter

Αφού λες ότι το διέγραψες το e-mail, πως το έγραψες εδώ τώρα;

NektariosB
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου