SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Το κερί του νεκροταφείου


Η ιστορία που ακολουθεί είναι πραγματική. Καμία φορά κάποιες πράξεις μας μπορούν να μας φέρουν αντιμέτωπους με το μεταφυσικό, όπως θα δείτε παρακάτω.

Σε ένα χωριό κάποιος βοσκός είχε συνήθειο να πηγαίνει τις νύχτες στα ζώα του και να κοιμάται εκεί (προφανώς για να τα φυλάει). Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως επειδή δεν είχε φως, κάθε βράδυ πριν πάει στα ζώα του περνούσε από το νεκροταφείο και έκλεβε τα κεριά από τους τάφους, τα οποία αργότερα τα τοποθετούσε στη καλύβα όπου κοιμόταν.

Αυτό γινόταν για μεγάλο διάστημα. Ένα βράδυ κίνησε και πάλι για να κάνει τη γνωστή διαδρομή, μπήκε μέσα στα μνήματα πήρε όσα κεριά ήθελε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νεκροταφείου.  Όταν ξαφνικά άκουσε ένα περίεργο θόρυβο πίσω του. Σαν σφύριγμα και βουητό μαζί. 

Γύρισε να κοιτάξει μα δεν ήταν κανείς. Συνέχισε να προχωράει αλλά και πάλι άκουσε κάτι πίσω του. Και όμως δεν υπήρχε κανένας.  Μέχρι να φτάσει στη καλύβα του είχε παραξενευτεί αρκετά γιατί ο περίεργος ήχος συνεχίζονταν και κάθε φορά που γυρνούσε επικρατούσε σιωπή και άνθρωπος πουθενά. 

"Μπα ιδέα μου θα 'ναι, ή άρχισα να τα χάνω απ' τα γηρατειά τελικά" σκέφτηκε και ξεκίνησε να τοποθετεί τα κεριά.  Αφού τα ετοίμασε, ξάπλωσε στο στρώμα του για να κοιμηθεί. Γύρισε πλευρό. Μα για κακή του τύχη να και πάλι ο μυστηριώδης θόρυβος! 

Αυτή τη φορά όμως δεν πρόλαβε να κάνει κίνηση για να δει τι είναι. Ένιωσε κάτι να σκαρφαλώνει πάνω του, ένα απίστευτο βάρος στο κορμί και το κεφάλι που τον πίεζε, τον ακινητοποίησε.  Έπαθε σοκ, κατάλαβε πως ότι βρισκόταν πάνω του δεν ήταν σίγουρα ούτε άνθρωπος ούτε ζώο, άρχισε να προσεύχεται από μέσα του χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Σκέψεις γυρνούσαν στο μυαλό του πως μπορεί να του έκανε μεγάλο κακό.  Οι ώρες περνούσαν.  Η νύχτα φάνταζε βασανιστικά μεγάλη με αυτό που βίωνε εκείνες τις ώρες. Τελικά όταν άρχισε να ξημερώνει ένιωσε αυτό το βάρος να φεύγει από πάνω του με ένα δυνατό γδούπο.  Βρήκε ευκαιρία λοιπόν να γυρίσει και να αντικρίσει τι ήταν αυτό που τον ταλαιπώρησε τόσο. 

Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, μια κοντή μορφή κατάμαυρη σαν πίσσα στεκόταν απέναντι του. Το μόνο που μπόρεσε να διακρίνει μέσα σ 'αυτά τα δευτερόλεπτα ήταν κάτι σαν εξογκώματα γύρω απ 'το κεφάλι αυτής της κοντής οπτασίας. Έπειτα εξαφανίστηκε επιτόπου. 

Ο βοσκός μετά από αυτό δίχως να χάσει καιρό πούλησε τα ζώα, είπε το πάθημα του σε όλους και έφυγε από το χωριό για πάντα.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία της!


Διαβάστε Επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε

2 σχόλια:

Τζούλια

Εντάξει με αυτήν την ιστορία δεν τρόμαξα πολύ αλλά ηταν αρκετά ωραία!

Unknown

Ωραία ιστορία

Δημοσίευση σχολίου