SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
5

Εφοδος απο την άλλη πλευρά


Καλησπέρα.

Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας οπότε θέλω να σας πω και μία δίκια μου.

Τον Νοέμβριο του 2003 κατατάχθηκα στον στρατό για να κάνω την θητεία μου. Τις πρώτες μου μέρες στο τάγμα, καθώς περπατούσα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι σε μια σκοπιά είχε κοντά ένα κτίσμα σαν τάφο. Δεν ρώτησα τι είναι αυτό κτλ απλά το προσπέρασα. 

Ο καιρός πέρασε και ένα βράδυ μου έτυχε να κάνω σκοπιά εκεί. Πιο κάτω από το φυλάκιο της σκοπιάς υπήρχε μια κολώνα της ΔΕΗ που έριχνε φως σε ένα σημείο του δρόμου πριν την σκοπιά.


Καθώς ήμουν εκεί, ακούω βήματα από απόσταση, τα οποία ερχόντουσαν προς την σκοπιά που ήμουν εγώ.  Κοιτάω προς εκεί και βλέπω κίνηση στο σκοτάδι, λέω ΟΚ κανένας για έφοδο θα είναι.  

Όσο τα βήματα πλησίαζαν άρχισα να βλέπω την φιγούρα που πλησίαζε. Ξεχώρισα ότι φορούσε κράνος και εξάρτηση, οπότε θεώρησα σίγουρα ότι είναι έφοδος.

Είπα ΟΚ δεν θα κάνω αναγνώριση ακόμα, κάτσε να περάσει πρώτα την δέσμη φωτός απ τη κολώνα της ΔΕΗ και κάνω τότε.  Η φιγούρα έφτασε στη κολώνα με το φως και κλάσματα δευτερολέπτου πριν περάσει τη δέσμη ήμουν έτοιμος να κάνω αναγνώριση.  Όμως δεν πέρασε τίποτα μπροστά από το φως!

Πάγωσα για λίγο αλλά βρήκα κουράγιο και έτρεξα με αναμμένο φακό να δω τον χώρο.  Δεν υπήρχε τίποτα. 

Τις επόμενες ημέρες ρώτησα κάποιους παλιούς αν ήξεραν γιατί είναι αυτό το κτίσμα σαν τάφος εκεί αλλά δεν ήξεραν να μου πουν.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Φραγκίσκο για την ιστορία που μας έστειλε!

Διαβάστε επίσης: 




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

5 σχόλια:

Ισοβίτης

Ισως αν εγραφες σε ποιο στρατοπεδο ησουν ή σε ποιο μερος, καποιος να ξερει γι αυτο.

Ανώνυμος

Στο Νάυπλιο ήμουν

Ισοβίτης

Για το ναυπλιο δεν εχω ακουσει κατι αλλα οταν εββλεπα καποιους αλλους να παιρνουν μεταθεση για εκει μονο τα κλαματα δεν εβαζαν.ισως να εχει αυτοκτονησει καποιος φανταρος εκει κ τριγυρνα η ψυχη του ακομα εκει.

Julia

The story it's very scary :-)

Ανώνυμος

Λογικα ειτε καποιος αυτοκτονησε ειτε ειναι μαζικος ταφος απο την κατοχη αγνωστων στρτιωτων.Οι ανωτεροι εκει μεσα μονο καψονια ξερουν να κανουν ? Ας φερουν ιερεα να κανει τρισαγιο , να λιβανισει , να αναψετε κεριά, να γινουν κολυβα και με πρόσφορο για τους νεκρους.Αυτη ειναι η διαδικασια.Καντε το.

Δημοσίευση σχολίου