SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
12

Επικίνδυνη εφαρμογή



Την περασμένη Δευτέρα, με το που γύρισα από τη βραδινή βάρδιά μου, ετοιμάστηκα να κάνω ένα ντουζάκι και να κοιμηθώ. 


Το πρώτο που κάνω πριν μπω για μπάνιο είναι να ανοίξω στο smartphone μου μια εφαρμογή για μουσική μέσω ίντερνετ. Η εφαρμογή αυτή επιλέγει μέσω ίντερνετ τραγούδια, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Άνοιξα την εφαρμογή και μπήκα στη μπανιέρα. Το πρώτο τραγούδι όμως που έπαιξε ήταν πολύ περίεργο. Δεν είχε καμία σχέση με τα τραγούδια που είχα επιλέξει.

Έμοιαζε με ψαλμωδία. Η γλώσσα ήταν ή Ιταλικά ή Λατινικά. Πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω. Η ψαλμωδία ήταν σκοτεινή και πολύ ενοχλητική. Αν δεν έκανα ντους θα το σταματούσα οπωσδήποτε. 

Καθώς έπαιζε αυτό το ενοχλητικό, περίεργο τραγούδι και εγώ έπλενα με σαπούνι το πρόσωπό μου, ένιωσα ένα αεράκι να με διαπερνά. Η κουρτίνα του μπάνιου κουνήθηκε και με ακούμπησε.  Είχα όμως σαπουνάδες στα μάτια μου και δεν μπορούσα να δω τι γινόταν.

Επιτέλους η μουσική τελείωσε. Μετά η εφαρμογή έπαιζε κανονικά το είδος της μουσικής που είχα επιλέξει. Τελείωσα κι εγώ το μπάνιο μου και πήγα για ύπνο.

Ξαφνικά άρχισα να ακούω βήματα... Βήματα να πλησιάζουν!!!Σηκώθηκα και γύρισα όλα τα δωμάτια να δω μήπως συμβαίνει κάτι!!! Τόσο ζωντανός και πραγματικός ήταν ο ήχος των βημάτων!!! Ξαφνικά σταμάτησαν τα βήματα....

Την Τρίτη, εκεί που καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση, άρχισε να ακούγεται ένας τρομακτικός θόρυβος στο σαλόνι! Σαν κάτι να έσπαγε!!! Ξαφνικά ξεκόλλησαν όλα τα πλακάκια από το πάτωμα και πετάχτηκαν προς τα πάνω!!!! Φούσκωσαν!

Την Τετάρτη τρύπησε ο θερμοσίφωνας!!! Πλημμύρισε το πατάρι και άρχισε να τρέχει το νερό σε όλο το σπίτι!

Την Πέμπτη άρχισαν να ακούγονται πάλι τα βήματα σε όλο το σπίτι!

Οι ηλεκτρικές μου συσκευές χαλάνε η μία μετά την άλλη!

Τα βήματα ακούγονται συνέχεια!

Τι συμβαίνει; Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανείς;

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Ορέστη για την ιστορία που μας έστειλε! Το όνομα της εφαρμογής έχει αφαιρεθεί από εμάς για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε επίσης:



Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

12 σχόλια:

Ανώνυμος

ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΜΙΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥ ΠΑΠΑ

Ανώνυμος

akoma sou ginontai auta ta paraxena fainomaina,telws panton nomizw oti h mousiki einai to mistirio an kai den xerw pws , prepei na thimithis to paiximo autis ths mousikhs kai tha katalabeis

Ορέστης

Τη μελωδία τη θυμάμαι αλλά δε ξέρω τι ψαλμωδία ήταν. Δεν μπορώ να τη βρω. Ακουγόταν λες και ερχόταν από άλλη διάσταση!!!

Ορέστης

Εξορκισμό γιατί; Τι να μου πει ο παπάς;

Ανώνυμος

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ

γιαννης τσιρος

παιδια νομιζω ξερω . αμ η ψαλμωδια ειπες ηταν στα λατινικΑ οκ?? καιηταν περιεργη . απο τοτε αισθανεσαι κατιστοσαπιτι. η ψαλμωδια ηταν ενα ειδος επικλησης στον σατανα ηαλλο κοσμο .για να παιξειαπο μονη της παει να πει οοτιυπηρχε κατιστο σπιτισου μαζι σου εκεινη την μερα . μεαπλα λογια αθελα σου ηρθε κατι κακο στοσπιτι σου .η θα κανεις εξορκισμο η θαφυγειςαπο το σπιτιη αλλα πρωτα κατεστρεψε το κινητο σου η προσπαθησε να παιξεις την ψαλμωδια αντιστροφα για ναφυγει το κακο απο τοσπιτι σου

Ορέστης

Δε ξέρω ποιο ήταν το τραγούδι. Δεν ξέρω τον τίτλο του. Δεν μπορώ να το βάλω να παίξει ανάποδα. Ίσως να καταστρέψω όμως το κινητό γιατί έγινε πάλι κάτι περίεργο

John Tsiros

ορεστη τιπεριεργο εγινε παλιο__

Σταυρουλα

καλου κακου κανε ενα εξαγνισμο στ σπιτι γιατι ειπαρχουν πολλες πιθανοτιτες να ειναι καποιος δαιμονας κ μια αποδηξη ειναι οτι το τραγουδι ηταν σε γλωσσα λατινικη η ιταλικη

Ανώνυμος

Η ψαλμωδία ίσως ήταν στη σολωμονικη στη γλώσσα του διαβόλου και αν μπορείς φέρε παπά θα σε βοηθήσει

Σταυρουλα

δεν υπαρχει σολομωνικη γλωσσα απλος ετσι εχουν ονομασει τα κειμενα στο βιβλιο της Σολομωνικης που ειναι γραμμενο στα Λατινικα.Επισης εχει σιμβει κανενα αλλο παραξενο γεγονος απο τοτε???

GreekBlogger2016

Ευχέλαιο !!!!!
(Να δω πόσες φορές θ'αφήσω τέτοιο σχόλιο-10 ανθρώπους έχω στήλη για ευχέλαιο. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!)

Δημοσίευση σχολίου