SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
3

Οι πατημασιές


Ήμουν στο χωριό μου με μια φίλη  και είπαμε να πάμε στο υποτιθέμενο στοιχειωμένο σπίτι.

Σκαρφάλωσε η φίλη μου Τάνια και μετά εγώ και μπήκαμε.  Η πίσω πόρτα ήταν μισό ανοιχτή, την τραβήξαμε και μπήκαμε. Το σπίτι ήταν πολύ μεγάλο. Ξεκινήσαμε από την κουζίνα και εκεί που περπατούσαμε είδαμε ένα σημάδια από ένα χέρι και κάτι πατημασιές από λάσπη, αλλά δεν δώσαμε σημασία.

Πήγαμε στο σαλόνι.  Εκεί που περπατούσαμε ακούστηκαν πατημασιές, σαν ένα τρίξιμο που κινιόταν προς τα εμάς!!  Τρέξαμε και βγήκαμε έξω.

Τότε μας είδε ένας γέρος και μας είπε : Παλιό παιδα τι μ@λ@κ@α σας έπιασε να μπείτε εδώ μέσα; Μετά είπε κάτι ακαταλαβίστικα κι όταν πήγαμε σπίτι και πέσαμε για  ύπνο ακούγαμε κάτι τρεξίματα και βήματα!!!!

Έχουμε τρομάξει πολύ!!!! Εδώ κι δυο εβδομάδες ακούμε τους ήχους αυτούς!!! Από που έρχονται οι ήχοι; Αν μπορείτε βοηθήστε και βρείτε μας κάποια λύση !!

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Άννα για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.


3 σχόλια:

Ισοβίτης

Το σπιτι που μπηκατε που κ καλα ειναι στοιχειωμενο,λιγα λογια γι αυτο?μηπως μπαινουν μεσα ατομα για να κανουν τιποτα τελετες σατανιστικες κ τετοια?εκτος πριν απο εσας μπηκε κ καποιος αλλος απο περιεργια κ σας τρομαξε για να μην δειτε ποιος ειναι.κ τον γερο τον ξερατε?μηπως ξερει κατι παραπανω?

Ανώνυμος

δεν ξερω αμα ειναι σωστα αυτα που θα πω, μηπως ο γερος ηταν κατι σαν πνευμα . Αλλα ακομα ακουτε τα βηματα, πρεπει να παρετε πληροφοριες γι΄αυτο το σπιτι

GreekBlogger2016

Ευχέλαιο... Και γρήγορα !!!!!

Δημοσίευση σχολίου