SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Το φρεάτιο


Θα σας πω μια ιστορία από το χωριό μου. Κάτι που εγώ και η παρέα μου ζήσαμε και δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε...

Πέρυσι το καλοκαίρι πήραμε τα ποδήλατα και πήγαμε στο παλιό υδραγωγείο του χωριού μας. Πολλά χρόνια πριν γεννηθούμε εμείς, το μέρος είχε εγκαταλειφθεί και είχε χτιστεί νέο υδραγωγείο.  Η γιαγιά μου θυμάμαι ότι μας έλεγε πως το εγκατέλειψαν όταν ήταν μικρή. Όταν την ρωτούσαμε γιατί το εγκατέλειψαν δίσταζε να μας απαντήσει, λέγοντάς μας στο τέλος ότι δεν ήταν κατάλληλο για την υγεία.

Φυσικά το μέρος είναι περιφραγμένο με απαγορευτικές πινακίδες που γράφουν "Κίνδυνος" γιατί όπως μας έχουν πει είναι γεμάτο με υπόγειες στοές και φοβούνται μήπως υποχωρήσει το έδαφος, το οποίο είναι γεμάτο φρεάτια.

Όταν φτάσαμε ήταν αρκετά αργά.  Ο ήλιος είχε αρχίσει να δύει αλλά είχαμε πολύ καλή ορατότητα. Μπήκαμε μέσα στην περιφραγμένη περιοχή και κοιτούσαμε τα καπάκια από τα φρεάτια.  Θέλαμε να βρούμε κάποιο ανοιχτό ή τουλάχιστον κάποιο σπασμένο.

Τότε ακούσαμε θορύβους που προερχόταν μέσα από τις στοές. Σαν να έτριζε το πάτωμα. Φοβηθήκαμε ότι το έδαφος ήταν έτοιμο να υποχωρήσει και τρέξαμε στην περίφραξη, που είχαμε αφήσει τα ποδήλατα. 

Αρκετά μακριά από τα φρεάτια, καθώς ήμασταν πάνω στα ποδήλατα έτοιμοι να φύγουμε, φώναξε ένας φίλος μου:

"Παιδιά κοιτάξτε!!!! Κάποιος ανοίγει το φρεάτιο από μέσα!!!!!"

Χεστήκαμε πάνω μας!!! Τρέξαμε με τα ποδήλατα πίσω από κάτι δέντρα για να μη φαινόμαστε και συνεχίσαμε να παρακολουθούμε.

Το καπάκι από το φρεάτιο πετάχτηκε πάνω.  Δύο μεγάλα χεριά ξεπρόβαλαν από το φρεάτιο. Πολύ μεγάλα! Δυστυχώς ο ήλιος ήταν κόντρα καθώς έδυε και βλέπαμε μόνο μαύρες φιγούρες χωρίς να ξεχωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Μέσα από το φρεάτιο βγήκε μια πολύ ψηλή, τεράστια μπορώ να πω φιγούρα. Έμοιαζε ανθρώπινη αλλά ήταν πολύ ψηλή και λεπτή. Κοίταξε γύρω του. Έσκυψε στο φρεάτιο και βοήθησε ακόμη ένα άλλο πλάσμα σαν κι αυτό να βγει έξω.  Στη συνέχεια έκλεισαν το φρεάτιο και κινήθηκαν προς το υδραγωγείο.

Όταν απομακρύνθηκαν την κοπανήσαμε τρέχοντας πίσω στο χωρίο!!!! Δε το είπαμε σε κανέναν γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας μάλωναν που πήγαμε εκεί....

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τους φίλους Αντώνη, Γρηγόρη, Ανέστη και Βασίλη για την ιστορία που μας έστειλαν

Διαβάστε επίσης:





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.







1 σχόλια:

kostas

Που ειναι αυτο χωριο? Σε ποια περιοχη?

Δημοσίευση σχολίου