SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
9

Φοβάμαι την σκιά μου



Γεια σας. Ο Παναγιώτης είμαι πάλι, που σας είχα πει την ιστορία με την σκιά μου. Έχω ακόμη ένα περιστατικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι στην φαντασία μου και πως πραγματικά κάτι περίεργο συμβαίνει!

(Our Horror Story: Διαβάστε την πρώτη ιστορία που μας έστειλε ο φίλος μας Παναγιώτης κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης μου για καφέ. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου έκανε εντύπωση η καινούργια της τηλεόραση! 3D smart TV 4K 50 ιντσών! Καταπληκτική! Η δικιά μου είναι μια παλιά HD ready κι έτσι αρχίσαμε μια συζήτηση για την τηλεόραση, τις ταινίες που θα βλέπαμε κι ότι κι εγώ πρέπει να πάρω μια καινούρια! Ίσως ζήλεψα λίγο να πω την αλήθεια!

Η φίλη μου μου είπε ότι η τηλεόραση είναι το πιο ακριβό αντικείμενο που έχει στο σπίτι και κάνοντας πλάκα μου είπε ότι φοβάται μήπως την κλέψουν!

Καθίσαμε λοιπόν, ήπιαμε το καφέ μας και είδαμε μια ταινία!

Μετά έφυγα. Πήγαινα στο σπίτι με τα πόδια γιατί μένουμε περίπου στο δεκάλεπτο, δεκαπεντάλεπτο απόσταση. Ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι. Κόπηκαν τα πόδια μου. Προσπαθούσα να βρω κάτι να στηριχτώ να μη πέσω κάτω. Τα έβλεπα όλα θολά.

Θυμάμαι ότι έπεσα κάτω. Μέσα στα νερά του δρόμου. Με πολύ προσπάθεια σήκωσα λίγο το κεφάλι μου. Είδα έναν άντρα μπροστά μου. Για την ακρίβεια μια μαύρη ανθρώπινη φιγούρα. Άρχισε να απομακρίνεται από εμένα.

Μετά έχω ένα κενό. Ξύπνησα στο καναπέ του σπιτιού μου. Μούσκεμα. Δεν θυμάμαι πως έφτασα εκεί. Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο να σκουπιστώ. Σκόνταψα σε κάτι που δεν έπρεπε να υπάρχει στο χώρο. Ήταν η τηλεόραση της φίλης μου!!!

Πως βρέθηκε στο σπίτι μου; Πως έφτασα εγώ πίσω στο καναπέ μου; Τι έγινε; 

Ήμουν έτοιμος να τηλεφωνήσω τη φίλη μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η φίλη μου.

Άρχισε να με ρωτάει πως είμαι, αν είμαι καλά, που είμαι. Την ρώτησα τι έγινε, τι συμβαίνει και μου είπα πως αν δεν ήμουν εγώ θα είχε πάθει μεγάλο κακό. Φοβόταν για τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα.

Τελικά κατάλαβα ότι όταν έφυγα κάτι αλλοδαποί γείτονές της μπήκαν στο σπίτι να την κλέψουν. Τότε λέει εμφανίστηκα εγώ και τους επιτέθηκα, τους κυνήγησα. Τα έβαλα με τρία άτομα και έφυγαν τρέχοντας. Ήμουν πολύ δυνατός! 

Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά. Θυμάμαι μόνο να πέφτω αναίσθητος στο δρόμο! Ποιος κυνήγησε τους κλέφτες; Πως βρέθηκε η τηλεόραση στο σπίτι μου; Τι ήταν η μαύρη ανθρώπινη μορφή που εμφανίστηκε μπροστά μου; Ήταν πάλι η σκιά μου;

Οι κλέφτες βρέθηκαν άσχημα τραυματισμένοι έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. Ομολόγησαν ότι πήγαν να ληστέψουν ένα σπίτι αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι έγινε, ποιος τους επιτέθηκε. Tα δακτυλικά τους αποτυπώματα δεν βρέθηκαν ποτέ στο σπίτι της φίλης μου. Φορούσαν γάντια;

Ήταν η σκιά μου που με γλύτωσε ή η σκιά μου τα σχεδίασε όλα για να μου φέρει την τηλεόραση που ήθελα στο σπίτι μου; 

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Παναγιώτη για την ιστορία που μας έστειλε!

Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.







9 σχόλια:

Εύη

Δηλαδή για να καταλαβω στην προηγουμενη ιστορια σου ελεγες πως μπηκαν στο δικο σου σπιτι διαρρήκτες κ τωρα στης φιλης σου? Πολυ παρατραβηγμενο μου ακούγεται...

Παναγιώτης

Μπήκαν κλέφτες ή ήταν η σκιά μου; Πως βρέθηκε σε εμένα η τηλεόραση; Οι κλέφτες υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν μπήκαν στο σπίτι της φίλης μου.

Εύη

Αφου λες στην ιστορια πως ομολογησαν πως πηγαν να διαρρήξουν ενα σπίτι πως υποστηριζουν πως δε πηγαν στη φιλη σου? Περα απο αυτο εχεις σκεφτει να μιλησεις με παπα?μηπως μπορεί να βοηθησει..

Παναγιώτης

Α έχεις δίκιο, δεν το έγραψα καλά το κείμενο τώρα που το ξαναβλέπω... Ομολόγησαν ότι έκαναν ληστεία αλλά όταν περιέγραψαν το σπίτι που μπήκαν για να κλέψουν δεν είχε καμία σχέση με το σπίτι της φίλης μου. Μπορεί κάποιος από τους από το site να προσθέσει στο κείμενο αυτή την λεπτομέρεια που ξέχασα; Λογικό να έχεις αυτή την απορία Εύη. Ήμουν σίγουρος ότι είχα γράψει αυτή την πληροφορία...

Ερμιονη

Παναγιωτη μας μπερδευεις . Παντως ακομα δεν καταλαβαινω γιατι δεν γραφεις τιποτα ποιο cool;

Ισιδωρα

Γιατι κοιμαστε τοσο αργα. ΠΧ 2:39μ.μ.

Ευη

Γιατι μπορουμε :)

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος

Θα μπορούσε να εμπλουτιστεί περισσότερο και να γίνει ταινία

Δημοσίευση σχολίου