SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Χρονοταξιδιώτης;


Θέλω να σας πω μια ιστορία που έγινε πριν πολλά χρόνια. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα την δημοσιεύσετε.

Το περιστατικό είναι πραγματικό και έγινε το 1954 στην Ιαπωνία.

Τον Ιούλιο του 1954, αεροπλάνο ευρωπαϊκής εταιρείας προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας. Σε τυχαίο έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε επιβάτες της πτήσης από αξιωματούχους τελωνειακού ελέγχου , βρέθηκε επιβάτης, Ευρωπαίος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο λόγος του ταξιδιού του ήταν επαγγελματικός. Αυτή ήταν η τρίτη του επίσκεψη στην Ιαπωνία σε διάστημα μικρότερου του ενός έτους.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως ρωτήθηκε από που κατάγεται, αυτός απάντησε ότι είναι από το κράτος Τορέντ (Taured). Οι αξιωματούχοι προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιο κράτος εννοούσε αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν νόημα στις εξηγήσεις που τους έδινε ο επιβάτης. 

Τότε αποφάσισαν να του φέρουν έναν παγκόσμιο χάρτη και αυτός να τους δείξει το κράτος από το οποίο ισχυριζόταν ότι κατάγεται. Ο επιβάτης τους έδειξε το μέρος που βρίσκεται η Ανδόρα! Τους είπε ότι εκεί είναι το κράτος Τορέντ! Μάλιστα φώναζε στους Ιάπωνες αξιωματούχους αν έχει πέσει θύμα κάποιας κακόγουστης πλάκας γιατί ο χάρτης που του έδειχναν δεν είχα καμία σχέση με την πραγματικότητα!!! 

Και το μυστήριο μεγαλώνει! Ο επιβάτης είχε στην κατοχή του ευρωπαϊκά χαρτονομίσματα. Αλλά το καλύτερο είναι πως το διαβατήριό του είχε εκδοθεί στο Τορέντ! Σε μια χώρα που δεν υπάρχει!!!! 

Και όχι μόνο αυτό! Στο διαβατήριό του υπήρχαν σφραγίδες από κράτη που είχε ήδη επισκεφτεί και μέσα σε αυτές ήταν οι σφραγίδες από τις προηγούμενες επισκέψεις του στην Ιαπωνία!!!!

Μπερδεμένοι οι Ιάπωνες αξιωματούχοι από τα αυθεντικά έγγραφα του επιβάτη ενός κράτους που δεν υπάρχει, κάλεσαν την εταιρεία που φαινόταν ότι δούλευε ο επιβάτης.Κανείς όμως δεν τον είχε ακουστά.

Οι Ιάπωνες αποφάσισαν να τον πάνε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Αστυνομικοί θα τον πρόσεχαν έως ότου διαλευκανθεί το μυστήριο.

Τον πήγαν στο δωμάτιο με αστυνομικούς να φυλάνε τις εξόδους του δωματίου. Όταν οι Ιάπωνες αξιωματούχοι επέστρεψαν στο δωμάτιο του επιβάτη για περαιτέρω ερωτήσεις αυτός και όλα τα πράγματά του  είχαν εξαφανιστεί!

Η ιστορία είναι πραγματική και μπορείτε να την ψάξετε στο ίντερνετ.

Our Horror Story: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Χρήστο για την ιστορία που μας έστειλε.


Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.





2 σχόλια:

ARIS

Ειναι γεγονος οντως!καποιοι λενε.οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος,ταξιδεψε χωρις την θεληση του σε ενα παραλληλο συμπαν!

Ανώνυμος

δεν ξερω αν γνωριζετε μια θεωρια συνομωσιας η οποια λεει πως η Φινλανδια (σαν χωρα) δεν υπαρχει και στη πραγματικοτητα ειναι μια θαλασσα απο την οποια οι ανθρωποι οι οποιοι ζουν στην Κινα ψαρευουν εκει και φερνουν ψαρια παρανομα στην Κινα μεσα σε συσκευασιες Nokia και αυτοι που ισχυριζονται οτι κατοικουν στη Φινλανδια, στη πραγματικοτητα μενουν στη Σουηδια κ ολοι οι χαρτες ειναι λαθος (δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ισχυει ή αν το πιστευω ή οχι, ειναι απλα μια θεωρια συννομοσιας). Λοιπον, με βαση αυτης της θεωριας μπορει να συμβαινει κατι παρομοιο με αυτον τον ταξιδιωτη και τη χωρα απο την οποια προερχεται, δεν μιλαω για παρανομα ψαρια,μιλαω για εξαπατηση. Αλλα εννοειται δεν αποκλειω οτι μπορει να ειναι χρονοταξιδιωτης ή οτι ταξιδεψε σε μια παραλληλη διασταση, πλεον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...

Δημοσίευση σχολίου