SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Διακοπές δίπλα στη λίμνη

 

Καλησπέρα σας.

Μερικά χρόνια πριν πήγαμε για λίγες μέρες στα λουτρά που βρίσκονται δίπλα στη λίμνη. Αφού κάτσαμε για ώρες και ψαρέψαμε, επιστρέψαμε στο δωμάτιο, ώστε να μαγειρέψουμε τα ψαράκια και να την πέσουμε. 

Αφού τα καθαρίσαμε, θυμηθήκαμε πως ξεχάσαμε να πάρουμε αλεύρι. Το μίνι μάρκετ του χωριού που λειτουργεί είχε ήδη κλείσει. Κατέβηκα λοιπόν στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, που είχαμε πολύ φιλικές σχέσεις, ώστε να ζητήσω λίγο αλεύρι. 

Επιστρέφοντας, είδα τη μητέρα μου κατάχλομη να με ρωτάει αν ήρθα τώρα η νωρίτερα. 

Όχι, μόλις ήρθα αποκρίθηκα. Τότε, μου εξήγησε πως σχεδόν 5 λεπτά αφότου κατέβηκα στη ρεσεψιόν, άκουσε χτύπημα στην πόρτα και μια κοριτσίστικη φωνή να λέει "μαμά ήρθα". 

Αποφασίσαμε να το ξεχάσουμε και συνεχίσαμε το μαγείρεμα. 5-10 λεπτά μετά ακούσαμε 3 δυνατά χτυπήματα στην πόρτα και κοιταχτήκαμε τρομαγμένες!  Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, που άρχισα να ουρλιάζω από τρόμο. 

Η μητέρα μου, μου είπε να μην ανοίξω, εγώ όμως είχα περιέργεια. Άνοιξα και δεν υπήρχε τίποτα.

Καθίσαμε για αρκετή ώρα στο μπαλκόνι, προσπαθώντας να συνέλθουμε και αφού φάγαμε πήγαμε να ξαπλώσουμε. 

Όλο το βράδυ ακούγαμε τριξίματα και γδούπους . Γυρνούσα μη μπορώντας να κοιμηθώ, τελικά μπόρεσα για λίγες ώρες όταν ξημέρωσε. 

Δεν ξέρω τι ήταν, πάντως ήταν πέρα για πέρα αληθινό και στις επόμενες διαμονές μας εκεί ζητήσαμε από την ιδιοκτήτρια να μη μας  δώσει ξανά αυτό το δωμάτιο.


Just Cause 4

-75% έκπτωση


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τη φίλη μας Αναστασίας Μ. για την ιστορία που μας έστειλε.


Διαβάστε επίσης:

Το τρομακτικότερο μέχρι στιγμής βιβλίο του Stephen King

To νεκρονομικόν

Ανέκφραστο αγόρι



 Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.


1 σχόλια:

ARIS

μπας και.ηταν η.εφορια;

Δημοσίευση σχολίου