SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Η φωτιά


Η ιστορία που θα σας περιγράψω διαδραματίστηκε πριν παρά πολλά χρόνια. Σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και οι άνθρωποι είχαν ως μεταφορικό μέσο κάρα και άλογα.

Ήταν 2 φίλοι, τριγυρνούσαν νύχτα μέσα στην ερημιά με ένα κάρο.  Μοναδικό τους φως το φεγγάρι. Είχαν χαθεί και έψαχναν ένα καλό μέρος για να περάσουν εκεί το βράδυ μέχρι να ξημερώσει.

Με τα πολλά τελικά βρήκαν το ιδανικό σημείο, κάτω από ένα πελώριο δέντρο. Όταν βολεύτηκαν και ήταν έτοιμοι να κοιμηθούν άρχισαν να ακούν νταούλια και τραγούδια.

Πετάχτηκαν και κοίταξαν γύρω τους. Δεν βλέπανε τίποτα. Τα τραγούδια και οι φωνές συνεχίζονταν. Βάλανε με το μυαλό τους πώς γίνεται γλέντι... Αλλά κόσμος πουθενά. Επίσης τους παραξένεψε πώς κάποιοι επέλεξαν να κάνουν γλέντι μέσα στην ερημιά.

Ξαφνικά είδαν μπροστά τους μια μεγάλη φωτιά και γύρω-γύρω άτομα πιασμένα απ΄ το χέρι να χορεύουν. Μια πολύ ψηλή γυναίκα χοροπηδούσε πάνω απ' τη φωτιά.  Δεν ήταν σχετικά μεγάλη η απόσταση από αυτούς.

Ξεκίνησαν να αναρωτιούνται πώς και δεν τους είχαν δει νωρίτερα. Ο ένας είχε την ιδέα να προχωρήσουν προς το γλέντι. "Ποιος ξέρει" είπε "ίσως μας δίναν να πιούμε και να φάμε μιας και ήμαστε πεινασμένοι και κουρασμένοι." Ο άλλος όμως ήταν ανένδοτος. Δεν του άρεσε αυτό που γινόταν, σκεφτόταν πως κάτι δεν πάει καλά.

Έπεισε τον φίλο του να μη προχωρήσουν στο χορό και ανέβηκαν στο κάρο για να φύγουν από εκείνο το μέρος γρήγορα. Φεύγοντας ο ένας γύρισε και έριξε μια μάτια πίσω του. Τότε είδε ότι δεν υπήρχε πια φωτιά ούτε κόσμος. Μόνο μια πολύ ψηλή μορφή δίπλα στο δέντρο (όπου προηγουμένως καθόταν) να τους κοιτάει.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία της!

Διαβάστε επίσης:




2 σχόλια:

Τζούλια

αυτο το εχω διαβασει οτι να πνευματα στηνουνε χορο και γλεντι σε ερημωμενες περιοχες και το βραδυ!

Σταυρουλα

καλα και μετα τι εγινε

Δημοσίευση σχολίου