SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Ο αδελφός της Δανάης


Η Άννα μετακομίζει με την οικογένεια της σε μια κωμόπολη. Είναι μαθήτρια λυκείου και προσπαθεί να προσαρμοστεί και να πιάσει καινούριες φιλίες. Τελικά γνωρίζει μια κοπελίτσα, την Δανάη, με την οποία αρχίζει να κάνει πολύ παρέα.

Η Άννα αισθάνεται χαρούμενη που επιτέλους αποκτά πρόσωπα στο φιλικό τομέα και έτσι δεν θα νιώθει μόνη.  Ένα βράδυ ενώ ήταν οι 2 τους έξω για ποτό σε ένα μπαράκι, η Δανάη της προτείνει να κοιμηθεί σπίτι της.  

« Έλα γιατί οι γονείς μου λείπουν για δουλειές και δεν μ' αρέσει καθόλου να μένω μόνη στο σπίτι» είπε η Δανάη στην Άννα. «Τηλεφώνησε στους γονείς σου και ενημέρωσε τους πως θα κοιμηθείς σε μένα» πρόσθεσε. 

Η Άννα δέχτηκε και έτσι έγινε. Φεύγοντας απ' το μπαράκι συζητούσαν πόσο καλή φάση είναι που θα αράξουν μαζί και ότι θα ήταν τέλεια να παρακολουθήσουν μια ταινία τρόμου. 

Φτάνοντας ετοίμασαν ποπκόρν, επέλεξαν μια καλή ταινία τρόμου και ξάπλωσαν.  Μετά από λίγη ώρα τις πήρε ο ύπνος, η Άννα όμως ξύπνησε γιατί ήθελε να πιει λίγο νερό. Σηκώθηκε και προχώρησε προς τη κουζίνα.

Περπατώντας στο διάδρομο είδε ότι η πόρτα ενός δωματίου ήταν μισάνοιχτη και ακουγόταν μουσική από μέσα.  Της φάνηκε περίεργο γιατί η Δανάη της είχε πει πώς θα ήταν μόνη. Τελικά όμως δεν έδωσε παραπάνω σημασία και κατευθύνθηκε στη κουζίνα. 

Γυρνώντας ξαναπέρασε μπροστά απ' το δωμάτιο μα αυτή τη φορά η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη και ψιλοέφεγγε ένα φωτιστικό του δωματίου. Ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι να της ακουμπάει τον ώμο, πετάχτηκε και αντίκρισε ένα αγόρι. 

«Συγνώμη αν σε τρόμαξα, πάντως δεν είσαι και πολύ διακριτική που τσεκάρεις το δωμάτιο μου. Είμαι ο Άκης ο αδερφός της Δανάης».

Η Άννα του συστήθηκε κ του είπε πώς δεν γνώριζε ότι η Δανάη έχει αδερφό. Ούτε ότι δεν θα ήταν μονές, δεν της είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Ο Άκης της εξήγησε πώς η αδερφή του δεν συνηθίζει να μιλάει γι' αυτόν γιατί δεν τα πάνε και πολύ καλά και έτσι τον αγνοεί. Ο ίδιος λείπει συχνά λόγο σπουδών οπότε τον βλέπει λιγότερο. 

Έπειτα ρώτησε την Άννα αν νυστάζει και αφού πήρε ως απάντηση "όχι" της είπε ότι αφού δεν νυστάζουν και οι 2 και πιάσανε τη συζήτηση μες το διάδρομο ας καθίσουν στο σαλόνι να τα πούνε καλύτερα. Έτσι κι έγινε.

Μετά από μία ευχάριστη συζήτηση γύρω απ' τη ζωή τους συνειδητοποίησαν πώς η ώρα είχε περάσει και είχε αρχίσει να ξημερώνει. Ο Άκης έφυγε προς το δωμάτιο του. Έπειτα η Άννα επέστρεψε στο δωμάτιο της φίλης της για ύπνο. 

Την επόμενη μέρα την ξύπνησε η Δανάη για να πιουν καφεδάκι. Η Άννα αφού συνήλθε πίνοντας καφέ έφερε το θέμα στα χθεσινά.  Όπου έκπληκτη είδε την Δανάη να χλομιάζει και να δακρύζει στο άκουσμα των χθεσινών συμβάντων λέγοντας της έξαλλη: «Που ξέρεις εσύ για τον Άκη;  Ποιος σε έβαλε να μου κάνεις τέτοια κακόγουστη πλάκα; Ο αδερφός μου έχει 3 χρόνια που σκοτώθηκε με τη μηχανή. Σήκω και φύγε! Νόμιζα πώς ήσουν φίλη μου τελικά έκανα λάθος».

Η Άννα μετά από αυτό το σκηνικό χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου για να ξεπεράσει αυτό που έζησε. Μέχρι σήμερα επιμένει πως τίποτα δεν ήταν της φαντασίας της. Η Δανάη ποτέ δεν πίστεψε τα λεγόμενα της Άννας αν και της έκανε εντύπωση πόσες λεπτομέρειες γνώριζε η Άννα για τη ζωή του Άκη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία της!

Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

1 σχόλια:

Τζούλια

Τέλεια η ιστορία όμως αμαν πωε έκανε έτσι η Δανάει έλεος πια!

Δημοσίευση σχολίου