SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
7

Δείξε αγάπη



Γεια σας.

Θέλω να σας πω μια ιστορία, η οποία μπορεί κάποιοι να μην την πιστέψετε,  αλλά είναι αληθινή!

Πριν κάτι μέρες είχα δει ένα όνειρο. Ήμουν εγώ μαζί με έναν φίλο μου στο χωριό μου και περπατούσαμε, μέχρι που σκοτείνιασαν όλα. Τρομάξαμε και είδαμε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά μας ένας αστρίτης (φίδι) κατάμαυρος. Ερχόταν προς το μέρος μας πολύ γρήγορα. Μείναμε ακίνητοι, εγώ με τον φίλο μου, για να μπορέσουμε να το πιάσουμε και να το πνίξουμε. Την τελευταία στιγμή όμως πανικοβληθήκαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε.

Μέχρι που βρήκαμε έναν τοίχο και δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά,  παρά να κοιτάμε το φίδι που ερχόταν όλο και  πιο κοντά! Ερχόταν όλο και ποιο γρήγορα! Ξαφνικά με ένα άλμα το φίδι όρμησε προς εμάς αλλά ένα άλλο φίδι, κάτασπρο σαν βαμβάκι, όρμησε και σκότωσε το μαύρο! Τότε ήταν που ξύπνησα!  Ήταν 10:30!

Ήμουν μονός στο σπίτι! Κοίταξα έξω και είδα έναν γερό ντυμένο στα άσπρα να με κοιτάζει!

Χαμογέλασα! Κατέβηκα κάτω να του μιλήσω και όταν τον ρώτησα πως τον λένε μου απάντησε: ''Όλοι ξέρουν'' και μου έκλεισε το μάτι. Με ακούμπησε στο μέτωπο και μετά έφυγε!

Όταν ξαναπήγα πάνω, κοίταξα κάτω και τον ξαναείδα να κάθετε σε ένα παγκάκι και να γράφει κάτι στο παγκάκι! Έφυγε και πήγα να δω τι είχε γράψει. Αυτό που είχε γράψει ήταν το εξής: ''Δείξε αγάπη''.

Με εκτίμηση,
Γιώργος

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Γιώργο για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος

Το ολοι ξερουν εννοουσε τον Θεό ας πουμε?

Ανώνυμος

τι σχεση εχει ο γερος και το φιδη και την αγαπη , δηλαδη τον πλισιον μας

Ανώνυμος

Δν κατάλαβα αυτή την ιστορία..

Ανώνυμος

μαλακια ειν η ιστορια

Ανώνυμος

Δηλαδή εννοείς ότι είδες το Θεό? Τέτοια πράγματα δεν γίνονται στον καθένα

GreekBlogger2016

Τρέχα στην εκκλησία και φίλα όλες τις εικόνες.

Unknown

Κατσε δηλαδη εννωεις οτι ειδες στον υπνο σ τον θεο? σε κανεναν δεν μπορει να γινει αυτο τρεχα στην εκκλησια για παππα αν και αυτο το ονειρο μπορει να ειναι καποιο μηνημα που σου στελνει ο θεος για να σε προστατεψει απο το κακο....Τεσπα εμενα μια φορα το πετσι, μου σηκωθηκε

Δημοσίευση σχολίου