SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
3

Περίεργοι ήχοι


Είμαι φανατικός αναγνώστης σας και μένω στην όμορφη Ορεστιάδα. Θέλω να σας πω για κάτι παράξενο που έγινε στην πόλη μου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν υποδεχτούμε το 2016, άρχισε ο σκύλος μας να γαβγίζει ασταμάτητα στην αυλή. Στην αρχή δε δώσαμε σημασία γιατί ο σκύλος μας γαβγίζει όποτε περνάει κάποιος περαστικός. Αλλά αυτή το φορά δεν σταματούσε με τίποτα.

Σε κάποιο σημείο όμως άρχισε να γαβγίζει φοβισμένα. Βγήκα έξω στην αυλή για να δω τι συμβαίνει. Ο σκύλος μας γάβγιζε φοβισμένα, "κλαψούριζε", στο κενό. Δεν μπορούσα να δω τίποτα. Αλλά ήταν πολύ σκοτεινά, πρέπει να πω την αλήθεια.

Γύρισα να μπω μέσα στο σπίτι όταν... 

Όταν άκουσα ένα παράξενο ήχο, που έμοιαζε με σάλπιγγες, από τον ουρανό! Κοντοστάθηκα στην πόρτα. Ο ήχος ακούστηκε και πάλι! Ήταν περισσότερο μεταλλικός, διαπεραστικός! Κοίταξα στον ουρανό. Δεν φαινόταν τίποτα, ούτε καν ένα φως για να πω πως ήταν κάποιο διερχόμενο αεροπλάνο. 

Ο ήχος συνεχίστηκε αρκετή ώρα. Ναι, ακουγόταν σαν σάλπιγγες από τον ουρανό. Βγήκε και η γυναίκα μου έξω και τον άκουσε και αυτή.

Όταν σταμάτησε ο ήχος ηρέμησε και ο σκύλος μας. Πραγματικά δεν ξέρω τι ήταν ...

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε τον φίλο μας Γιάννη για την ιστορία που μας έστειλε. Η ομάδα μας έψαξε λίγο το θέμα και βρήκε ένα βίντεο με παρόμοιο ήχο που ακούστηκε την ίδια μέρα στην Κωνσταντινούπολη.



Διαβάστε επίσης:

Επισκέπτες από αλλού

Το φρεάτιο 


Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.




3 σχόλια:

ΧΡΥΣΑ

ΑΚΟΥΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ, ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=eHZU_DGhr2M
1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ 16.20-16.50 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ,ΚΑΙ 04.25-04.55 ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΗ ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ black kai blue beam projects ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Survivor , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ KAI ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΕΠΑΘΛΟ ΝΙΚΗΣ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ MIND CONTROL ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ > ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΜΕΣΩ HAARP (ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018), ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΝΗ-ΣΤΕΣ-. ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΩΣ - ΓΝΩΣΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ.
https://www.youtube.com/watch?v=offWaX-PyCs
https://www.youtube.com/watch?v=3tMtX0sAHdc
https://www.youtube.com/watch?v=2ibHCl0l1QM
http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-paraxeni-tromachtiki-ichi-apo-to-pouthena-se-poleis-ke-choria-se-olo-ton-kosmo/
https://katohika.gr/ellada/akousate-periergous-ixous-stin-anatoliki-attiki/

Unknown

Καλονικα θα έπρεπενα είχε ένα ηχώ να το ακούω και εγώ εκεί που έχεις βάλει την φωτογραφία

Unknown

Το άκουσα από το βίντεο μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αυτό.

Δημοσίευση σχολίου