SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Οι κούκλες

 


Φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισα να αλλάξω λίγο τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού. Βγήκα στην αγορά και πήρα διάφορα μικροπράγματα. Εκείνο όμως που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από κουρδιστές κούκλες που παίζουν μουσική, ντυμένες χριστουγεννιάτικα. Τις είδα τυχαία σε ένα παλαιοπωλείο. 

Όταν γύρισα στο σπίτι, έβαλα τις κούκλες πάνω στο τζάκι και τις κούρδισα για να τις δοκιμάσω. Έπαιζαν και οι δύο ένα χριστουγεννιάτικο, άγνωστο σε μένα, τραγούδι. Μπορώ να πω ότι μερικές φορές, λόγω παλαιότητας λογικά, έχαναν μερικές νότες και η μουσική γινόταν αρκετά τρομακτική.

Το ίδιο βράδυ κάθισα να δω μια ταινία. Τα μάτια μου όμως έκλεινα από την κούραση. Έτσι έκλεισα την τηλεόραση, χαμήλωσα και τα καλοριφέρ και έπεσα για ύπνο.

Εκεί όμως που ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος, άκουσα κάτι περίεργο! Τη μουσική από τις κούκλες! Έπαιξε σε αργό ρυθμό, σα ξεκουρδισμένη, για λίγα δευτερόλεπτα! Το αίμα μου πάγωσε. Μπήκε κάποιος στο σπίτι και πείραξε τη κούκλα; Ή μήπως η κούκλα άρχισε να παίζει από μόνη της; Δε ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο τρομακτικό!

Άναψα το φως και πήγα σιγά σιγά προς το καθιστικό. Άναψα όλα τα φώτα στο σπίτι και κοίταξα σε όλα τα δωμάτια. Δεν υπήρχε κανείς. Κοίταξα τις κούκλες. Αρκετά παράξενες στην όψη είναι, σκέφτηκα και γύρισα ξανά στο κρεβάτι μου.

Λίγα λεπτά αφότου ξάπλωσα έγινε το ίδιο! Η μουσική ακούστηκε και πάλι! Ξεκουρδισμένη και για λίγα δευτερόλεπτα! Και μετά ένας θόρυβος, σαν κάτι να έπεσε. Άναψα και πάλι το φως στο υπνοδωμάτιο. Σκέφτηκα να πάω ξανά να κοιτάξω στο σαλόνι, αλλά κάτι περίεργο και εξαιρετικά τρομακτικό με απέτρεψε. Δεν θα πάρω και όρκο αλλά μου φάνηκε ότι άκουσα ένα απαλό θόρυβο από το καθιστικό, κάτι σα βήματα...

Έμεινα στο κρεβάτι με το φως αναμμένο, μέχρι που ξημέρωσε... Τότε μόνο βρήκα τη δύναμη να πάω στο καθιστικό να δω τι έγινε. Βρήκα τη μία από  τις κούκλες πεσμένες στο πάτωμα... Τις έβαλα αμέσως σε μια σακούλα και τις κλείδωσα στην αποθήκη.


ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ -ΒΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ


Our Horror Stories Ευχαριστούμε το φίλο μας Χρήστο για την ιστορία που μας έστειλε.


Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ SMARTPHONES ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης:

Χειμερινές εκπτώσεις σε κινητά Samsung!

Xiaomi Smartphones με έκπτωση έως 22%!

Το παράξενο τραγούδι

Περίεργοι ήχοι


Σας αρέσουν οι ιστορίες που διαβάζετε; Θέλετε να βοηθήσετε την προσπάθειά μας; Κάντε μια δωρεά μέσω paypal με ένα κλικ εδώ

Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook για να την δημοσιεύσουμε.

2 σχόλια:

Νατάσα

Θεός φυλάξει! Τι πράγματα είναι αυτά;

Ανώνυμος

Μήπως, να τις πετουσες και να θυμιασεις το σπίτι, καλου κακου? Το να τις κρατάς στην αποθήκη, δεν μου λέει κάτι... Εκτός, αν τρολάρεις.. Όποτε παω πασο..

Δημοσίευση σχολίου