SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
10

Κάποιος είναι στο κρεβάτι μου...



Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για το site σας! Το διαβάζω συνέχεια! Και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω τη δική μου ιστορία...

Τώρα για τις γιορτές μαζεύτηκε όλη η οικογένεια στο χωριό, στο σπίτι των γωνιών μου. Εγώ και η αδερφή μου με τον άντρα της και το γιο τους πήγαμε στο χωριό παραμονή Χριστουγέννων. Το βράδυ φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε και αργά το βράδυ πέσαμε για ύπνο.

Οι γονείς μας κοιμήθηκαν στο υπνοδωμάτιό τους, εγώ στο παιδικό δωμάτιο που είχαμε από μικρά και η αδερφή μου με τον άντρα της και το παιδί τους στο σαλόνι.

Το βράδυ σηκώθηκα για να πάω στην τουαλέτα.  Δεν άναψα τα φώτα παρά μόνο του μπάνιου για να μην τους ξυπνήσω. Το ίδιο έκανα και στην επιστροφή. Όταν όμως έφτασα στο κρεβάτι μου είδα κάτι απίστευτο! Κάποιος κοιμόταν στο κρεβάτι μου! 

Είχε τα ίδια μαλλιά με εμένα, φορούσε την ίδια πυτζάμα... 

"Ποιος είναι στο κρεβάτι μου;" ρώτησα...

Τότε αυτός που ξάπλωνε γύρισε και με κοίταξε... Ήταν ίδια εγώ μόνο που έτρεχε αίμα από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα...

Πάγωσε το αίμα μου! Άρχισα να φωνάζω! Ξύπνησαν όλοι...

Ο πατέρας μου έτρεξε αμέσως δίπλα μου και ρώτησε τι έγινε. Η μητέρα μου άναψε όλα τα φώτα... Δεν υπήρχε στο σπίτι κανείς άλλος...

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που είδα... Ξέρω όμως ότι δεν ήταν της φαντασίας μου. Δεν μπορεί να με κορόιδεψε τόσο πολύ το μυαλό μου...


Οur Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Κλειώ για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης: 




Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

10 σχόλια:

max

ψεμααα

max

σιγα μην καθοσουνα να ρωτησεις...θα χες παθει συγκοπη απο το φοβο...αρκετες ψευτικες ιστοριες στο σιτε βλεπω...κριμα

Γεωργία

Γιατί άτομα σαν εσένα max διαβάζουν τέτοια site; Αντί να υποθέσεις ότι ήταν όνειρο ή παραίσθηση το βγάζεις κατευθείαν ψέμα χωρίς να το ψάξεις καθόλου. Εσύ ποτέ δεν είχες εφιάλτη; Είσαι προκατειλήμμένος! Εγώ σε πιστεύω! Υπάρχουν πολλές ιστορίες που άνθρωποι έχουν δει το "διπλό τους"

Γεωργία

Αλήθεια ξέρεις τι είναι το "διπλό" max; Ή όλοι όσοι το είδαν ήταν ψεύτες; Όπως όσοι έβλεπαν παλιά ufo, ενώ τώρα όλα δείχνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ίσως έχουν έρθει και στη Γη. Και επειδή είσαι άσχετος από ότι έχω καταλάβει δες τις δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον για τους εξωγήινους!

Unknown

Σε πιστευω,και εγω βλεπω πραγματα σπιτι μου(γενικοτερα οπου παω)

Unknown

Σε πιστευω,και εγω βλεπω πραγματα σπιτι μου(γενικοτερα οπου παω)

Ανώνυμος

Sorry αλλά τι είναι το διπλό?

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο Κακός

πως εξαφανίστηκε;;

Ανώνυμος

ΕΓΩ ΠΟΥ το διαβασα στισ 12 δεν φοβηφηκα καθολου σιγα την ιστορια καθολου δεν τρομαξα πρωσοπικα για εσασ δεν ξερω αν φοβηθηκατε

Δημοσίευση σχολίου