SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
4

Η επανάληψη ενός εφιάλτη



Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω την ιστορία μου… Η μάλλον το όνειρο που έβλεπα σε μικρή ηλικία, γύρω στα 11, έως και την εφηβεία, δηλαδή 14-15 ετών

Σχεδόν κάθε βράδυ, μόλις έκλεινα τα μάτια μου και με έπαιρνε ο ύπνος, έβλεπα πως ήμουν σε ένα σπίτι και κατέβαινα τρέχοντας κάποιες ξύλινες σκάλες κοιτάζοντας πίσω μου και βλέποντας έναν άντρα να με κυνηγάει!

Στο προτελευταίο σκαλί έπεφτα και εκεί ξυπνούσα.  Δεν είδα ποτέ να με πιάνει αυτός ο άντρας.

Την τελευταία φορά που είδα το όνειρο αυτό ήταν ένα βράδυ πριν μετακομίσω.   Εκείνο το τελευταίο βράδυ είδα και το πρόσωπό του, αλλά δυστυχώς όταν ξύπνησα δεν το θυμόμουν. 

Πλέον είμαι 21 χρονών, αλλά το συγκεκριμένο όνειρο το σκέφτομαι μέχρι και σήμερα, καθώς όπως σας είπα για περίπου 3-4 χρόνια το έβλεπα σχεδόν κάθε βράδυ με το που έκλεινα τα μάτια μου…

Και έπειτα από κάποια δευτερόλεπτα ξύπναγα τρομαγμένη.  Ο λόγος που επέλεξα την σελίδα σας είναι αν κάποιος το διαβάσει και ξέρει, να μου πει κάποια εξήγηση πάνω σε αυτό το όνειρο. Σας ευχαριστώ πολύ! Λουίζα.

Our Horror Stories:  Ευχαριστούμε τη φίλη μας Λουίζα για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

4 σχόλια:

GreekBlogger2016

Το ξαναείδες από τότε ?

Ανώνυμος

Κι εγω εβλεπα το ιδιο ονειρο αλλα ημουν στο δασος και με κυνηγουσε ενας αντρας με περιστροφο να με βιασει αλλα ποτε δεν τα καταφερνε ...
Στην ιδια ηλικεια ημουν κι εγω και ο αντρας αυτος ηταν σε περιγραφη, ενας κοντουλης προς το παχουλο, καραφλος με μαλλια γυρω γυρω και φαβοριτες , μελαχροινος.Αυτο το ατομο το ειδα τυχαια καποια στιγμη στο φεις σε μια ομαδα και ολοι ειχαν κατι να πουν γι ατον αντρα αλλα με διαφορετικο τροπο ο καθε ενας.Τον εβλεπαν στα ονειρα τους σαν φιλο,εραστη,αδελφο,συγγενη,οτι να ναι τελος παντων και μου εκανε εντυπωση τι ειδους μαζικο μαιντ κοντρολ μας εκαναν εκεινη την περιοδο της δεκαετιας του 1980...

Ανώνυμος

Να συμπληρωσω για τους κατακριτες και σχολιαστες οτι, στο φεισμπουκ τον ειδα το 2010 - 2011 ακριβως δεν θυμαμαι.Εκεινη την ομαδα την ειχα σωσει σε ενα παλιο λαπ που δεν ηταν καν δικο μου και κατα συνεπεια γυρισε πισω εκει οπου ανηκε αποτομα,χωρις ομως εγω να προλαβω να σωσω αρχεια μου -φωτος-αρθρα,γα να εχω αποδειξεις επι του θεματος με αυτον τον αντρα.Στη δεκαετια του 1980 ημουν στα 13 γυμνασιο πηγαινα θυμαμαι οταντον εβλεπα στα ονειρα μου αυτον.

Ανώνυμος

Λοπον παιδια τον βρηκα αυτον που ειχα ονειρευτει στ 13 να με κυνηγα με περιστροφο για να με βιασει σε ενα δασος.Τελικα τον εχουν ονειρευτει αρκετα ατομα αντρες και γυναικες.Δινω το λινκ καπου ειναι και στο φεισμπουκ.
http://www.thisman.org/

Δημοσίευση σχολίου