SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
3

Τελευταίος συρμός


Πριν μερικές εβδομάδες γύριζα από το Γκάζι στο σπίτι μου στο Χαλάνδρι με το μετρό. Το τελευταίο δρομολόγιο ήταν περίπου στις 2:00. Χαιρέτισα τη παρέα μου που θα συνέχιζε τη διασκέδαση και μπήκα στο μετρό.

Το βαγόνι ήταν σχεδόν άδειο. Ήμουν εγώ, ένας νεαρός απέναντί μου (περίπου στην ηλικία μου) και μια ηλικιωμένη γυναίκα στο βάθος.

Όταν περάσαμε τη στάση του Συντάγματος, άρχισαν τα τρεμοπαίζουν τα φώτα στο βαγόνι. Ανησύχησα λίγο είναι η αλήθεια. Οι άλλοι δύο όμως συνεπιβάτες μου καθόταν ατάραχοι.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ήταν πολύ περίεργο που στο βαγόνι που καθόμουν, δε μπήκε ούτε βγήκε κανένας σε όλες τις στάσεις που κάναμε. 


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ


Όταν φτάσαμε στη Πανόρμου νομίζω, έσβησαν τα φώτα τελείως! Φοβήθηκα αρκετά είναι η αλήθεια! Πήρα το κινητό στα χέρια μου, άναψα το φακό και έφεξα στο βαγόνι όταν...

Όταν το έστρεψα προς τη μεριά που καθόταν ο συνομήλικός μου, ορκίζομαι ότι δεν είδα αυτόν, αλλά κάτι σαν ανθρωπόμορφο ερπετό. Κάτι σαν σαύρα και άνθρωπο μαζί!

Θυμάμαι τα μάτια του που γυάλιζαν σαν της γάτας όταν τα χτυπάει το φως στο σκοτάδι. 

Έκανα προς τα πίσω, σκόνταψα και έπεσα στο πάτωμα.

Άναψαν τότε τα φώτα. Ο νεαρός ήταν πάλι κανονικά στη θέση του, με ανθρώπινη μορφή και με κοιτούσε περίεργα που ήμουν πεσμένη στο έδαφος.

Τι να συνέβη άραγε εκείνο το βράδυ; Ήταν απλά όλα της φαντασίας μου;

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα για την ιστορία που μας έστειλε.




Διαβάστε επίσης:



Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

3 σχόλια:

Unknown

Αν όντως η ιστορία σου ειναι πραγματική τοτε βρέθηκες εξεπαφης με ερπετομορφο .

Muninhugin

Εισαι τυχερος που ζεις ακομη παντως , δεν κανω πλακα.

11

Μαλλον θα ειχε πει και θα ηταν κουρασμενος

Δημοσίευση σχολίου